Sztárok

O. J. Simpson: Én öltem meg a feleségemet

O. J. Simpson úgy döntött, hogy végre elmondja az igazságot volt felesége, Nicole haláláról. Vagy legalábbis az ő igazságát.

O.J. Simpson végre beismeri a gyilkosságotKétségkívül az egyik legnagyobb visszhangot kiváltó per az Egyesült Államokban az O. J. Simpson elleni eljárás volt. A sportolót volt felesége és annak szeretőjének megölésével vádolták meg 1995-ben, de végül botrányos körülmények között felmentették a büntetőperben. Igaz, a polgári eljárásban több millió dollárt kellett kifizetnie a volt felesége családjának.

A jelenleg fegyveres rablás miatt börtönben ülő O. J. most úgy tervezi, hogy  Oprah Winfrey-nek ad exkluzív interjút, és bevallja az igazságot felesége, Nicole Brown haláláról. A sportoló már beszélt is a börtönben Oprah producerével. „Mondd meg Oprah-nak, hogy én tettem, én öltem meg Nicole-t, de ez teljes mértékben önvédelem volt. Késsel támadt rám, én csak magamat védtem” – olvasható a Daily Mail oldalán O. J. vallomása, amit a producernek tett. 

O.J. Simpson végre beismeri a gyilkosságot

 

Stohl mégis fizetett áldozatának

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top