Sztárok

Összeesett az utcán Bálint Toncsi

Bálint Antónia nehezen viseli, hogy valóságos háború alakult ki közötte és kislánya édesapja, Földesi-Szabó László menyasszonya között.

Bálint Toncsi belebetegett a stresszbe

 Még több sztárhír, itt!

Bálint Antónia a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy levelet írt börtönben ülő egykori kedvesének, Földesi-Szabó Lászlónak. A férfi állítólag nem kíván kapcsolatba lépni a színész-műsorvezetővel, nem őt jelölte meg kapcsolattartójának sem, hanem jelenlegi menyasszonyát. A mostani kedves kiborult attól, hogy Antónia állítólag levelet írt a férfinak. 

„Amit Antónia a napokban közzétett, egyszerűen hazugság. Lacihoz nem juttatott be semmilyen levelet. A vőlegényem a nyilvánosság előtt azt kérte tőle, hogy semmit se nyilatkozzon sem a nevében, sem vele kapcsolatban” – mondta el a Blikknek Földesi-Szabó felháborodott menyasszonya.

Antónia azonban nem tágít. Ráadásul igen rossz állapotban van a történtek miatt, egészsége is kezd rámenni a folyamatos stresszre. „Van úgy, hogy összeesem az utcán, minden ok nélkül… Próbálok nem megijedni, hanem úgy felfogni, hogy azért esem össze, hogy aztán tudjak honnan felállni” – mondta el Antónia. 

Összeesett az utcán Bálint Toncsi

Bálint Toncsi bízik Földesi-Szabóban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top