Sztárok

Fehér Anna és Kovács Ági: megszenvedtünk a babáért!

Két asszony, két sors, de egy boldogság: mindketten édesanyák lettek a közelmúltban. Fehér Anna évtizedeket, Kovács Ági csupán hónapokat várt arra, hogy legnagyobb álma megvalósuljon. Azt mondják, a színpadi sikerek vagy sportgyőzelmek eltörpülnek amellett, amit most éreznek.
 Még több sztárhír, itt!

Család vagy karrier? A kérdés azóta izgatja és fenyegeti a nőket, amióta sutba dobták szoknyájukat, nadrágot húztak és eldöntötték, bizony ők is lehetnek vezérigazgatók. Fehér Anna hazánk egyik legnépszerűbb színésznője, a Szomszédok sorozat sztárja fényes színházi és televíziós karriert futott be. A szakmájában szinte mindent elért, de a családról szőtt álmairól úgy tűnt, le kell mondania.

Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő fantasztikus sikereket ért el a medencében, de sokáig úgy tűnt, az igaz szerelmet nem találja. Aztán jött az igazi Gábor személyében, és Ági számára akkor már csak egy jövőkép létezett: a család. De vajon mit mondanak ők? Érdemes visszarohanni dolgozni a kisbaba születése után? Kovács Ági egyelőre csak kisfiának él, míg Fehér Anna októberben újra színpadra áll.

Fehér Anna és Kovács Ági: megszenvedtünk a babáért! Ági januárban árulta el, hogy férjével, Gáborral szülők lesznek. A terhesség első három hónapját elég nehezen viselte, fáradékony volt, ám a tizenkettedik héttől teljesen hozzászokott az áldott állapothoz, új erőre kapott, és kifejezetten élvezte, hogy babát hord a szíve alatt. A kis Gábor Dominik születése óta Ági és férje valósággal a mennyekben jár. „Nagyon vártuk már a pici érkezését, már nagyon szerettünk volna gyereket. Küzdöttünk érte – kezdte Kovács Ági. – A férjem mindenben mellettem volt, a szülés közben is fogta a kezem. Elmondhatatlan az a boldogság, amit érzek. Most lett igazán teljes az életem. Csak tartom a kezemben a pici fiamat, és szinte el sem hiszem, hogy ilyen szerencsés vagyok. Persze a gyerekvállalás és -nevelés óriási felelősséggel jár, s tisztában vagyok vele, hogy sokat kell még tanulnom” – mondta Kovács Ágnes, akinek életét egyelőre teljes egészében kisfia tölti ki, nem akar mással foglalkozni.

Negyven feletti gyermekáldás a sztárvilágban

Fehér Anna ötvenhárom esztendősen lett édesanya. Hangján boldogság sugárzott, amikor megkerestük. „Egészségesek és boldogok vagyunk. Még dolgozunk azon, hogy a napi rutin kialakuljon” – mondta, majd elköszönt.

Fehér Anna és Kovács Ági: megszenvedtünk a babáért! „Nem elvakultan és szélsőségesen küzdöttünk, hanem mindig minden paramétert figyelembe véve. Természetesen ez nemcsak akarás, hanem genetika és biológia kérdése is. A fizikai adottságaim lehetővé tették, hogy teherbe essek. Az, hogy egy nőnek ez ebben a korban sikerül és egészséges gyereket szül, a világban nem annyira ritka, mint ahogy a társadalmi ritmusunk idehaza mutatja” – mondta a színésznő egy rádiónak adott interjújában. Hozzátette azt is, hogy szakmája és hivatása szempontjából az optimális időszakot választotta a kisfia azzal, hogy kora nyáron érkezett. 

„Az ő életbe való bevezetése, az életritmusa körül zajlik most minden. Az elején még huszonnégy órás egymásra figyelést jelent, hogy értsük a jelzéseinket, és kialakuljon az a ritmus, ami neki a legjobb lesz ezen a földön, itt velünk” – mondta a színésznő, aki azt tervezi, hogy meglévő szerepeit október körül újra játssza. Eleinte három-négy estét töltene a színházban ősztől, amikor kisfia már négy-öt hónapos lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top