Sztárok

Fehér Anna: Én vagyok a példa

Fehér Anna hazavitte kisfiát, László Barnabást a kórházból. A színésznő azt mondja, ő a példa arra, hogy még ötven felett sem kell lemondani a gyerekről szőtt álmokról.
Még több sztárhír? Csak egy kattintás!

Fehér Anna még soha nem volt olyan boldog, mint most. A Szomszédok egykori Almája ötvenhárom évesen adott életet kisfiának, László Barnabásnak, akivel már otthon is van. 

– Éppen szoptatom a kisfiamat, egyelőre még nincs kialakult napirendünk – mondta a Borsnak telefonon a színésznő, aki tíz éve vágyott már gyermekre. Nőgyógyásza segítségével mindent megtettek azért, hogy vágya teljesüljön, és reméli, hogy példája erőt és hitet ad másoknak is, akik eddig hiába próbálkoztak.

– Nem elvakultan és szélsőségesen küzdöttünk, hanem mindig minden paramétert figyelembe véve. Természetesen ez nemcsak akarás, hanem genetika és biológia kérdése is. A fizikai adottságaim lehetővé tették, hogy teherbe essek. Az, hogy egy nőnek ez ebben a korban sikerül és egészséges gyereket szül, a világban nem annyira ritka, mint ahogy a társadalmi ritmusunk idehaza mutatja – mondta a színésznő az InfoRádiónak adott interjújában.  

Fehér Anna: én vagyok a példa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top