Sztárok

Schwarzenegger gyerekei megtagadták apjukat

A színész-politikus elismerte, hogy tíz évvel ezelőtt gyereke született a házvezetőnőtől. De ki ez a titokzatos asszony, és hogyan gondoskodott az elmúlt években Schwarzenegger házasságon kívül született gyerekéről? És mit szólnak apjuk botrányához a színész házasságából született gyerekek?

Egyre nagyobb az érdeklődés az ötvenéves Mildred Baena iránt. Ő volt a Schwarzenegger család házvezetőnője, aki több mint tíz évvel ezelőtt gyermeket szült a volt kormányzónak. A színész így reagált, amikor kiderült a titok. „Nincs mentségem, és teljes felelősséget vállalok a fájdalomért, amelyet okoztam.” Schwarzenegger azt is elismerte, hogy azóta hidegültek el feleségével egymástól, hogy a „botlása” kiderült.

Egyszerre volt terhes a feleség és a szerető!
Schwarzenegger gyerekei megtagadták apjukatDe ki is ez a nő, és milyen viszony fűzte pontosan a színészhez? Egyéjszakás kalandról van szó, vagy hosszabb, bűnös szerelemről?
A közösségi oldalon található adatlapja szerint Mildred jelenleg egyedülálló, de komoly kapcsolat céljából szívesen megismerkedne férfiakkal. Magáról pedig csak annyit árul el, hogy büszke édesanyja egy kamasz fiúnak. A Radaronline internetes portál szerint Mildred és Arnold közös fia körülbelül 14 éves lehet a fotók szerint. Ezt támasztja alá a New York Times írása is. Az amerikai napilap úgy tudja, hogy a házvezetőnő épp akkor volt terhes, amikor a színész felesége, Maria Shriver a negyedik gyermekét, Christophert várta, ő pedig most 13 éves. A két nő ugyan naponta találkozott egymással, de nem éltek egy fedél alatt, mert Mildred minden nap hazajárt. Források szerint Shriver nem tudta, hogy Schwarzenegger gyerekei megtagadták apjukatházvezetőnője a férjétől vár gyereket, mivel az asszony házasságban élt, és csak nemrég vált el. Mildred végül húsz év „szolgálat” után idén januárban hagyta el a Schwarzenegger-házat.
A TMZ internetes portál szerint nem egyszeri szexuális kapcsolatról volt szó, Kalifornia volt kormányzója és a bejárónő rendszeresen összefeküdtek, ha kettesben voltak. Az asszony 1200 dollárt keresett hetente azután, hogy Schwarzenegger rájött: ő a kisfiú édesapja. Mindez közel sem mondható egy házvezetőnői bérnek. Mildred most egy medencés, négy hálószobás nagy házban él Los Angelesben négy gyermekével.

Két gyereke máris megváltoztatta a nevét
Schwarzenegger gyerekei megtagadták apjukatSchwarzenegger közel 14 évig hazudott feleségének, és aljas módon csak azután vallotta be nejének, hogy gyermeket nemzett a házvezetőnőnek, miután az asszony januárban felmondott, és az ő kormányzói megbízatása is véget ért. Az asszony ezután döntött úgy, hogy elhagyja férjét, de a különköltözést csak május elején jelentették be. A házasságon kívül született gyerekre pedig csak egy héttel később derült fény. „Ez egy fájdalmas időszak. A szívem összetört. Anyaként most a gyerekeim miatt aggódom. Arra kérek mindenkit, hogy tiszteljék a magánéletemet és a gyerekeimet, mi most próbáljuk újraépíteni az életünket” – nyilatkozta a színész felesége, aki négy gyermeket szült Schwarzeneggernek, Katherine 21, Christina 19, Patrick 17 és Christopher 13 éves.  Nekik is megvan a véleményük apjuk tettéről. A nagyobbik fiú ezt írta Twitter-oldalára tegnap délután: „Vannak napok, amikor nagyon sz*rul érzed magad, vannak napok, amikor ki akarsz szállni és normális életet akarsz élni. A halálomig szeretni fogom a családomat” – írta Patrick, aki később megváltoztatta a családnevét Schwarzeneggerről Shriverre, és ugyanígy tett egyik lánytestvére is.

Schwarzenegger életének fontosabb állomásai

1970: Schwarzenegger lett Mr. Olimpia, az erőember.
1984: Ő lett a Terminátor első részének egyik főszereplője.
1986 április Feleségül vette Maria Shrivert.
2003: Elindul a politikai kampánya és ő lett Kalifornia kormányzója.
2011. január: Lejárt a kormányzói megbízatása.
2011. május 9: Bejelenti, hogy 25 év házasság után különválnak feleségével.
2011. május 17: Kiderül, hogy a különválás oka a család házvezetőnője, aki közel 14 éve gyermeket szült a színésznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top