Sztárok

Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől

Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől, Maria Shrivertől.

Arnold Schwarzenegger különválik feleségétőlHétfő este Los Angelesben a színész-politikus és felesége arról tájékoztatták közleményükben a nyilvánosságot, hogy különválnak, amíg nem dől el kapcsolatuk jövője. A szünetet azzal indokolták, hogy az elmúlt időszak nagy személyes és szakmai átalakulást jelentett mindkettejük számára. Hosszas gondolkodás, vita és fohász után együtt hozták meg a döntést. A közlemény nem tesz említést arról, hogy elválnak. Csak arról tájékoztatják a nyilvánosságot, hogy ezentúl külön élnek egymástól, de együtt gondoskodnak négy gyermekükről.
Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül Maria Shrivert. Az egykori testépítő-világbajnok és hollywoodi sztár két cikluson át volt Kalifornia kormányzója. Négy hónapja távozott tisztségéből, és bejelentette, hogy ismét forgatni kíván.

A házasság megromlásáról szóló hírek már Schwarzenegger hivatali idejének vége felé felröppentek. A különválás bejelentésével az is ismertté vált, hogy Maria Shriver kiköltözik a család brentwoodi villájából. A pár úgy fogalmazott, életük nagy változásokon megy át mind személyes, mind pedig szakmai téren, és arra kérték a nyilvánosságot, tartsák tiszteletben magánéletüket.
A republikánusokat erősítő színész és a „tősgyökeres” demokratának számító Shriver házasságkötését nagy érdeklődés kísérte annak idején. A menyegzőt a Kennedy család Hyannis Port-i birtokán tartották. Schwarzenegger és a televíziós riporterként dolgozó Shriver nyolc évvel az esküvő előtt ismerték meg egymást.
Férje kormányzói évei alatt Maria Shriver feladta újságírói pályáját, az utóbbi években az Alzheimer-kór elleni küzdelemmel foglalkozott.
A házasságot korábban a színész állítólagos molesztálási ügyei rázták meg, de a feleség kitartott férje mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top