Sztárok

Klimaxtól depressziós Zeta-Jones?

Azt suttogják Hollywoodban, hogy Catherine Zeta-Jones depressziójáért nem csupán férje betegsége a felelős, hanem más is...

Klimaxtól depressziós Zeta-Jones?Catherine Zeta Jones hazautazott Walesbe a szüleihez, hogy a körükben kicsit felöltődjön, mielőtt jelentkezett egy magánpszichiátriára, ahol napokig mániás depressziója miatt kezelték. A színésznő sajtósa tegnap azt mondta, Zeta-Jones képtelen volt elviselni a férje, Michael Douglas betegségével járó megpróbáltatásokat, ezért lett depressziós. S hiába gyógyult fel Douglas időközben a gégerákból, a színésznő egészsége ráment az állandó aggódásra.

Ám a legfrissebb hírek szerint  nem csupán ez áll Catherine összeomlásának hátterében. A színésznő állítólag az utóbbi években azt is nehezen viselte, hogy noha egykoron a világ egyik legszebb nőjének tartották, ragyogó külseje megkopott, öltözködését rengeteg kritika érte, és folyamatosan fogyókúrázott, hogy minél jobban nézzen ki, de valahogy nem sikerült neki. 

Ráadásul a negyvenkét esztendős Zeta-Jonesnál, akárcsak édesanyjánál, fiatalon jelentkezett a klimax, és ettől a színésznő úgy érezte, hogy már nem elég nőies, és nagyon kiborult, hogy nem tud harmadik gyermeket szülni férjének. 

 

Klimaxtól depressziós Zeta-Jones?

Csontsovánnyá fogyott Catherine – fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top