Sztárok

VV Gigi: “Nem akartam eltitkolni semmit, mégis én vagyok a legnagyobb prosti az országban”

Bent takarító erkölcscsőszként tengette a napjait, míg kint a felnőttfilmjeitől és kétes munkáitól zengett a sajtó. Bevallom, magam is némi ellenérzéssel ültem le vele beszélgetni. Gigi pedig megdöbbentő őszinteséggel állta a sarat.
Fotó: RTLKLub Sajtóklub
Fotó: RTL KLub Sajtóklub

Minden idők legdurvább párbaján vagy túl. Honnan ez az iszonyatos gyűlölet Éva és közted?
Ég és föld vagyunk. Én mindig egyfajta nyugalmat képviseltem, ő pedig mindig ingadozott, vagy ordított, vagy sírt. Alig néhányszor vesztünk össze, de akkor folyton olyan dolgokkal támadott, amiket nem tudok elfogadni. A családom, az anyukám, a barátom, őket ne bántsák! Én elég megbocsájtó vagyok, hamar elszáll a haragom, de nem felejtem el. A párbaj egy ilyen kiélezett helyzet, ahol nem féltem felemlegetni a múltat.

Nem érezted magad kellemetlenül amiatt, hogy bent te voltál a jókislány, kint pedig tomboltak a múltadból feltörő botrányok?
Amikor kijöttem, akkora arculütés volt, hogy bent én voltam Szűz Mária, kint pedig ezek a hírek fogadtak. Belenéztem anyukám szemébe, és egy összetört embert láttam. Iszonyatosan megviselte, ami kint történt, pedig ő tudott erről. Elmeséltem neki úgy, ahogy volt, de nem gondoltam, hogy ezt most pornóként lesz számon tartva.

A tisztánlátás miatt. Egy olyan filmben szerepeltél, amiben meztelen nőket fojtogattál, és fehérneműben szurkáltad őket karddal. Legyünk őszinték: bizonyos embereket ez felizgat.
Rendben, most már gondolom, hogy valószínűleg az ilyen fétisfilmek másokban vágyat kelthetnek. De rajtam volt ruha, az egész egy hülyéskedés volt akkor. És tudom, hogy más lányok miket vállaltak be. Azt bánom, hogy kint ez ment végig, és nagyon ég a fejem, hogy bent pedig az erkölcscsősz Gigit látták. Tudom, hogy ez akkora ellentét, amitől folyamatosan gombóc van a torkomban. Nehéz lesz ezt helyre rakni.

És mi a helyzet az Erotika Kiállításon való szerepléseddel?
Voltam egy csomó másféle eseményen hoszteszkedni utána. Ez egy háromnapos munka volt az Erotika Kiállításon, és akkoriban nagyon szükségem volt a pénzre, és itt sokkal jobban fizettek, mint egy sima kóstoltatáson. Amikor mutatták, hogy szopnék.hu-s pólóban kell lenni, kicsit pislogtam, de gondoltam, egy-két emberrel lefotózkodunk, és kész. Rémálmaimban sem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle évek múlva.

Fotó: Sanoma Archív/RTLKLub Sajtóklub
Fotó: Sanoma Archív / RTL KLub Sajtóklub

Van külföldi gogotáncos múltad is. Az sem volt szexuális jellegű?
Ausztriában és Mallorcán is táncoltam, de nem vettem le a ruhámat. Gyönyörű jelmezekben táncoltunk diszkószínházakban, és pózoltunk a színpadon. De ebből is nyilván azt hozták ki, hogy kurválkodtam kint.

Nem gondolod, hogy egyszerűbb lett volna előre szólni ezekről a dolgokról? Máshogy vette volna ki magát.
Nem akartam eltitkolni, csak nem hittem, hogy így kiforgatják. Most kapálózok az igazamért, és én vagyok a legnagyobb prosti az országban.

Gina és Szandika például bevállalták a múltjukat, és emiatt melletted ők tűnnek őszintének.
De az is én vagyok. Szerintem a szavazatok is azt mutatták, hogy vannak emberek, akik látják, hogy az is én vagyok, akit a villában láthattak. Ennek azért egy kicsit örülök, hogy nem mindenki hitte el ezeket.

Enyhén szólva is furcsa pár vagytok Jerzyvel. Sokan kétkednek a szerelmetekben. Szerintem egyébként a kinti életben könnyedén elmentél volna mellette az utcán.
Szerintem ő tökéletes férfi, és már csak azért is mentem volna el mellette az utcán, mert biztos, hogy nem fogom én őt leszólítani. Az ingerszegénység viszont kegyetlen dolog. Amikor Jerzy az igazmondó hintában azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, kétségbeestem. Lassan alakult ki, de teljes mértékben őszinte a kapcsolatunk.

Fotó: Sanoma Archív/Szabó Lilla
Fotó: Sanoma Archív/Szabó Lilla

Ez most gonosz kérdés lesz, de intellektuálisan kielégít téged Jerzy?
Eddig minden pasim idősebb és érettebb volt nálam. Fontos volt számomra, hogy felnézhessek rájuk, tanuljak tőlük. Most Jerzy 22 éves, én pedig 21 vagyok. Ezért küzdök néha vele, de közben pedig ott van a lelke, amibe teljesen beleszerettem. Így alakult. Majd csak kint derül ki, hogy a valóságban is passzolunk-e egymáshoz.

Hamarosan vége a játéknak. Kik lesznek szerinted a döntősök?
A bátyám szerintem nagyon erős annak ellenére is, ami most itt kint megy körülöttem. Alekoszt is biztos befutónak tartom, és lehet, hogy furcsa lesz, de én a harmadik helyre vagy Lacit, vagy Anikót szavaznám meg. Anikó ügyesen ellavírozott idáig, ment jobbra-balra. (Az interjú estéjén derült ki, hogy Laci feladja a játékot – a szerk.)

Árulj el nekünk egy kulisszatitkot! Milyen Alekosz közelről?
Ő egy figura, egy nagy forma. Vagy most a teste érdekel? (Nevet.) Ő egy furcsa személyiség! Jól tudja, hogy mi kell az embereknek, és felvett egy szerepet, egy karaktert. Ezért örül ennyire a beöltözős heteknek, mert ilyenkor nem kell önmagát adnia. Szóval szerintem ő nem ilyen a valóságban.

Hogyan fogsz felállni a körülötted kialakult helyzetből? Hogyan tovább?
Még csak pár napja jöttem ki, és nagyon bánt, ami a sajtóban megjelent rólam, de nem akarom ezt a szőnyeg alá söpörni. Nem fogok magyarázkodni, mert úgy gondolom, nincs rá szükség. Ráadásul úgy sem tudom letagadni. Felvettem a szopnék.hu-s pólót? Igen. Ciki volt? Igen. Vállalom érte a felelősséget, de ha visszamehetnék, akkor is ugyanezt tenném. Most iszonyatos küzdelmeim vannak vele, és nem tudom, hogy mikor jövök ki belőle. De remélem, hogy az embereknek előbb-utóbb átjön az a Gigi is, aki valójában vagyok.

Örülsz neki, hogy nem tudtad bent ezeket a híreket?
Mindenképpen jobb, hogy nem tudtam.

Milyen jövőt képzelsz el magadnak?
Szeretnék énekelni. Kevesen tudják, hogy tavaly indultam az X-Faktorban, de sajnos az ötszázból már nem jutottam tovább. De most tuti nem fogok indulni az X-Faktorban. Nem akarok Tordas 2 lenni. Inkább megtanulok rendesen énekelni. Szeretnék a tánccal foglalkozni, és Lacival egy közös alapítványt is elindítanánk, amivel gyerekeken segítenénk.

Mit mondanál az utolsó szó jogán?
Azt gondolom, hogy a legfontosabb, amit ebből az egész balhéból tanultam az, hogy őszintének kell lennem. Nem mintha hazudtam volna, csak tudom, hogyan látták ezt a nézők. Nem hivatkozok a fiatalságra, bár csak 18 éves voltam. Akik ismernek, tudják, milyen körülmények között nőttem fel. A szüleim nem tudták volna fizetni az iskoláimat. Jött egy ilyen lehetőség, bevállaltam. Most már másképp nézem, de akkor még játéknak fogtam fel, megcsináltam. De most, hogy visszaüt, ez nagyon fáj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top