Sztárok

Király L. Norbi falja a nőket

Nem akar hosszú távú kapcsolatot, és bizony imádja a nőket. Az X-Faktor felfedezettje nem tagadja: amikor csak teheti, csajozik.

Folyamatosan nőzik Király L. Norbi

Folyamatosan nőzik Király L. Norbi

 Norbi: Keresztes Ildi jó nő!

Király L. Norbi élvezi a sztáréletet. Luxusautót vásárolt, élő adásban csókolózott Anikóval a Való Világban, s most bevallotta, bizony imád csajozni.
„Nem különbözöm a korombeli srácoktól, nekem is vannak biológiai szükségleteim. Ráadásul rocker vagyok, a rock’n’roll életérzésnek pedig része a csajozás. Így aztán nem is állítom, hogy önmegtartóztató életmódot folytatok, bizony, szoktam csajozni, ha lehetőségem van rá. Az életnek ezen a területén nem állítottam fel tilalomfákat” – mondta az énekes, aki azt mondta, jelenleg nem is férne bele az életébe egy hosszú távú kapcsolat.

Nem ő az egyetlen fiatal énekes, aki kihasználja a népszerűségét. SP, Vastag Tomi, illetve a Hooligans Tibije is híres arról, hogy szeretnek csinos lányok társaságában forgolódni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top