Sztárok

Már egy hónapja látszott, hogy VV Laci idegileg kikészült – videó

Mentőautó vitte kórházba VV Lacit. A kommandós férfi szívproblémákra panaszkodott, csakhogy Laci betegsége lelki eredetű.
 
vv laci készül

Verekedni akart VV Laci

vv laci készülA sápadt, remegő férfiról hamar kiderült, hogy szívproblémái vannak. Úgy tudjuk, alaposan kivizsgálták, de komoly testi rendellenességet nem találtak az orvosok, így valószínűsíthető, hogy a férfi egészségügyi problémája inkább lelki eredetű. A kommandós rosszulléte nem befolyásolja a férfi játékát. Csütörtök kora délután visszatérhetett a luxusbörtönbe.
Kérdés azonban, hogy ha Lacit ennyire megviseli a bezártság, akkor érdemes-e folytatnia a versenyt.
A szívproblémáknak bizony lehetnek lelki okai, méghozzá a szeretethiány, a szomorúság és az elfojtott érzelmek. Ez pedig, lássuk be, mostanában egyre jellemzőbb a villa mackójára. Laci őszintén bevallotta érzelmeit Anikó irányába, de a fekete hajú lányt hidegen hagyja a férfi bókolása. A kommandós egyre visszahúzódóbb, nem hallani a szavát, mondhatni elvan, mint a befőtt, nem viccelődik, nem adja semmi jelét annak, hogy a játék boldoggá tenné. És végül a harmadik ok: az elfojtott érzelmek. Ez az, amit Alekosz és Éva a ma esti összefoglalóban is alaposan kitárgyal. Szerintük Laci csak árnyéka egykori önmagának, félnek tőle, mert nem mutatja ki az érzelmeit, és úgy vélik, Laci elnyomja a benne lévő agressziót. Ezt már egy hónappal ezelőtt is érzékelhettük, amikor a kommandós kijelentette Bécinek, egy hajszál választja el attól, hogy nekimenjen Alekosznak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top