Sztárok

Lebuktattuk Alekoszt és Évát – videó

Szerelem, szeretet, barátság, önzőség, felkapaszkodás... Mindenki azt találgatja, mi van a Való Világ két nagyszájú, megosztó karaktere, Éva és Alekosz között. Pedig találgatások helyett elég csak megnézni a testbeszédüket!
Lebuktattuk Alekoszt és Évát - videó

Régi villatársai kifütyülték VV Gigit a párbajon – miért?

Tény, hogy ez a két ember ragaszkodik egymáshoz. A luxusbörtönben Éva Alekoszra, a férfi pedig a törtetőre támaszkodik. Míg a lányt azzal támadják, hogy csupán érdekből barátkozik a legerősebbnek vélt játékossal, addig a férfit azért piszkálják, mert szerintük szerelmes Évába. De a testbeszédük szerint ez a két ember tiszta szívből szereti egymást. „Azt az embert öleljük meg közvetlenül a nyaka alatt és szorítjuk magunkhoz a fejét a tarkójánál, akit szívből szeretünk. Nem szerelemről van szó ennél az érintésnél, hanem baráti szeretetről, erős kötődésről és tiszteletről” – mondta el kérdésünkre egy pszichológus szakember. Évánál és Alekosznál pedig több kép és videó is bizonyítja, hogy civakodásaik ellenére folyton így ölelik meg egymást. A tegnapi párbaj előtt, amikor még minden játékos a kanapén ült, Alekosz végig a lány nyakát, tarkóját simogatta, amikor pedig Éva visszatért a villába, hosszasan így ölelkeztek.

 
Lebuktattuk Alekoszt és Évát - videó
 
Lebuktattuk Alekoszt és Évát - videó
 
Lebuktattuk Alekoszt és Évát - videó
A(z) “Ki nyeri meg a Való Világot?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Alekosz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top