Sztárok

Gyereket, férjet akar a Jóban Rosszban fiatal sztárja

Nem sokkal azután, hogy szakított szerelmével, egy huszonhét éves fiúval van együtt Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban szereplője – értesült a Bors. Vajon a szép lánynak miért nehezebb a párválasztás?

Apár keres a Jóban Rosszban sztárja

Apár keres a Jóban Rosszban sztárja

Visszatér a Jóban Rosszban kedvenc karaktere!

Viki korábban többször is kijelentette, hogy az „utolsó” férfit keresi az életében, akinek gyereket szülhet és aki elveszi feleségül. Ugyanakkor csöppet sincs könnyű dolga. 

Komoly kapcsolatot tervezett előző fiújával, Tomival is, ám a fiú elhagyta őt, állítólag azért, mert képtelen volt elviselni, hogy Viki fehérneműben mutatkozott SP videoklipjében, sőt csókcsatába is keveredett a kamerák előtt.

De vajon miért van nehéz dolga Vikinek, és a hozzá hasonló szép és híres nőknek a párválasztásban? Nézzük csak meg például Kiss Ramónát vagy Balogh Edinát, nekik sem jön össze a tartós szerelem, vagy Horváth Évát, az Éden Hotel sztárját, aki szintén egyedül él. 

Talán az igazságot Balogh Edina mondta ki, aki szerint a férfiak nemes egyszerűséggel félnek a túl szép, túl szexis nőktől…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top