Sztárok

Gombos Edinát visszavették a TV2-höz

Gombos Edina visszatér a TV2 Aktív című műsorába!

Gombos Edinát visszavették a TV2-höz– Nyolc hónapos terhes voltam, amikor szülési szabadságra mentem és elbúcsúztam az Aktívtól.  Két hónapos volt Miranda, amikor visszamentem dolgozni, először csak a rádióba, utána pedig a FEM3-ba, ahol megkaptam a Boszorkánykonyhát, majd Joshival kezdtünk új műsort. Nagyon örülök a TV2 megkeresésének, hiszen őszintén bevallom, azért hiányzott az Aktív – nyilatkozta Edina, aki bölcsődébe adja a kis Mirandát.

A kislányom már két és fél éves, úgyhogy már eddig is sokat gondolkodtam azon, ideje lenne bölcsibe vinni – árulta el a műsorvezető, akit április 11-én láthatnak először a megújult, hosszabb Aktívban, amit felváltva fog vezetni Papp Gergővel.

Korábban egyébként olyan hírek is felmerültek, hogy Edina szerződést módosított a csatornával, hogy máshol is szerepelhessen és szabadúszónak vallotta magát, de rajongói bizonyára örülnek, hogy visszatér abba a műsorba, amely igazán jól állt neki annak idején. 

Gombos Edinát visszavették a TV2-höz

Fogyibotrány Gombos Edinával

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top