Sztárok

Megbüntetik VV Bécit – mit csinált a színfalak mögött?

Hiába nyerte meg a szombat esti párbajt, büntetést kap VV Béci. A Való Világ 4 játékosát barátai hozták kellemetlen helyzetbe.

Megbüntetik VV Bécit - mit csinált a színfalak mögött?Rosszkedvűen és idegesen tért vissza a párbajról Béci. Rögtön kiderült, hogy nem csupán a Szandika miatt érzett rossz kedve uralkodott el rajta, hanem valami más, hiszen ezt mondta: „na, jól leba…tt a Kristóf” – utalva ezzel a műsor főszerkesztőjére, Rubin Kristófra. Kiderült, hogy Béci szabálytalankodott. Bajba sodorták barátai: éjszaka bekiabáltak neki a villába, s ő felelt is nekik. Rubin Kristóf, a VV 4 kreatív főszerkesztője elmondta, Béci büntetésre számíthat.
– A büntetést enyhíti, hogy nem taktikai megbeszélést folytatott a kint állókkal, semmi olyat nem mondott, ami befolyásolhatná a játék menetét, csak nagyon hiányzik neki a barátnője, ezért kikiabálta, hogy „szeretlek”. Fontosnak tartom elmondani, hogy ez elsősorban a kintiek felelőssége, akik pontosan tudják, hogy nem lenne szabad odamenniük és bekiabálniuk, mégis megteszik – mondta Rubin Kristóf. 

Megbüntetik VV Bécit - mit csinált a színfalak mögött?

Olivérnek kellett volna nyernie a  számok alapján?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top