Sztárok

Máris luxusautót vett az X-faktoros

Miközben számos magyar művész megalázó fizetésért játszik, az X-faktorosoknak nem lehet okuk panaszra: az ügyesebbeknek dübörög a szekér. Király L. Norbi például máris egy BMW -t vásárolt.

Máris luxusautót vett az X-FaktorosAnyagilag is kifizetődő volt a fiatal tehetségeknek indulni az X-Faktor című műsorban. Különösen a három döntős és Wolf Kati nagyon sikeresek, rengeteg fellépésre hívják őket, és szakavatott menedzserek egyengetik az útjukat. Mindez meg is látszik, hiszen például Király L. Norbi pár hónap alatt arra a szintre jutott, hogy már egy BMW is megengedhet magának… Az énekes azt mondja, nagy álma volt a szóban forgó autó.

Mindenesetre jó látni, ha egy szegény sorból származó srác álmai valóra válnak, talán erőt ad másoknak is ahhoz, hogy ne adják fel, küzdjenek tovább a céljaikért. Egyébként ilyen a megasztáros Szíj Melinda története is, aki szintén szerény körülmények között él, de megvalósította az álmát, első önálló koncertjén telt ház tapsolt neki, és valósággal ragyogott a színpadon.

Máris luxusautót vett az X-Faktoros

Ennyit keresnek a magyar sztárok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top