Sztárok

Victoria Beckham: “Ha ismét fiam lesz, jöhet az 5. baba”

Már van három nagy fia és a negyedik gyermekét várja. Victoria egy interjúban azt mondta, ha a mostani baba is fiú lesz, az ötödik gyereket is bevállalná, hogy kislánya szülessen.
Victoria Beckham:

Ki ez a nő? Nőideál, vagy korunk torszülöttje?

Victoria Beckham: Ahogy arról már beszámoltunk, Victoria Beckham ismét terhes. A divattervező-focistafeleség a negyedik gyermekét várja. Habár egyes hírek szerint a sztárpár minden segítséget igénybe vett, hogy ezúttal kislányuk szülessen, Victora a CNN-nek adott interjújában elmondta: nem tudja, hogy fia vagy lánya lesz. „Őszintén mondom, hogy még nem tudjuk a baba nemét. De ha ismét fiam születik, talán ha elég szerencsés leszek és ismét teherbe esem, az ötödik gyermek majd kislány lesz – mondta Victoria Alina Chónak, a CNN riporterének. – Nagy családot szeretnék. Így elképzelhető, hogy lesz ötödik gyerekünk. Ki tudja?” Amikor az újságíró azt kérdezte tőle, hogy esetleg cél-e a hat gyermek, Victoria nagyot nevetett. „Nos, én nem vagyok Angelina Jolie. Nem tudhatom erre a választ. Ugyan már.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top