Sztárok

Festeti ötéves fia haját az énekesnő – fotó

A sikeres énekesnő és gondos családanya, Gwen Stefani festeti ötéves fia haját. Megkérdeztünk egy fodrászt, vajon árt-e a gyereknek, ha már ilyen korán vegyszerrel pingálják a haját?

 

Veszélyezteti gyereke egészségét az énekesnőMegdöbbentő fotók készültek a Los Angeles-i reptéren az énekesnő idősebbik fiáról, Kingstonról, aki még csak májusban lesz ötéves. A kicsi platinaszőke tincsei alatt kétcentis, látványos lenövés éktelenkedett, ami arra enged következtetni, hogy Gwen festeti kisfia haját. A meghökkentő képek láttán megkérdeztük Kiss Andrián fodrász véleményét, aki több mint tizenöt éve dolgozik a szakmában, és rendszeresen nemzetközi fodrászversenyeket nyer. Vendégei között pedig rengeteg gyerek is van.

Veszélyezteti gyereke egészségét az énekesnő

A legkínosabb divatbakik!

 

“Én bátrabb fazonnal szoktam megoldani, ha az anyuka mindenképpen extrém külsőt akar kölcsönözni a gyermekének. A hajfestést mélységesen elítélem gyerekeknél. Még a terhesség alatt sem szoktam javasolni, hiszen a hajon keresztül rengeteg méreganyag szívódhat fel a hajfestékből. Egy fejlődő szervezetnél pedig ez csak hatványozódik. Olyan, mintha az az ötéves kisgyerek rágyújtana egy cigire” – mondta el véleményét az esetről a szakértő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top