Sztárok

Nem békül a Barátok közt sztárja

Noha pár hete még arról beszélt, hogy esetleg kibékülnek volt szerelmével, egy időre biztosan szingli marad a Barátok közt szőke szépsége, Balogh Edina.

Véglegesen szingli a Barátok Közt sztárjaBalogh Edina és milliomos topmenedzser egykori kedvese, Mártha Imre számára már nincsen visszaút. Edina úgy érzi: végérvényesen vége a kapcsolatuknak, noha a szingli szót nagyon nem kedveli.

– Az első és legfontosabb, hogy nem vagyok szingli. Utálom ezt a szót, és nem hiszek a szingli létben. Én úgy mondanám, hogy jelenleg egyedül vagyok. Imrével januárban kimondtuk a végét, de persze nem tudhatjuk, mit hoz a jövő – kezdte a huszonhat éves színésznő. – Nem hemzsegnek körülöttem az udvarlók, mert nem adok rá lehetőséget, nem járok szórakozóhelyekre sem. Nem akarok mindenáron pasit fogni, most inkább önmagamra szeretnék koncentrálni. Jól érzem így magam a bőrömben – mondta a Borsnak az egykori szépségkirálynő, aki azért nem él teljesen zárkózott életet, nyitott egy kapcsolatra és a nagy szerelemre. Ám azt korábban kifejtette, hogy egyáltalán nincs könnyű helyzetben, a férfiak ugyanis félnek tőle, hiszen túl szép.

Egyébként valami lehet a levegőben, hiszen nem Edina az egyetlen, akinek nem úgy alakult a kapcsolata, ahogyan azt eltervezte. Az énekesnő, Ashley Simpson ugyanis bejelentette, hogy elválik kisfia apjától, Pete Wentztől két és fél évnyi házasság után, s állítólag komoly gondok vannak Kathy Perry és Russel Brand házasságával is, a pár máris terápiára jár, pedig csak három hónapja mondták ki a boldogító igent.

Véglegesen szingli a Barátok Közt sztárja

Szépségek milliomosok oldalán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top