Sztárok

Kővel betörték egy fiatal sportolónő fejét

Kővel dobálódzott és véletlenül betörte egy tizenhét éves sportoló fejét egy kisgyerek. A tizenhét éves brit lányt megnyomorította a felelőtlen játék.
Kővel betörték egy fiatal sportolónő fejét

 Diszkótragédia

Józan ésszel szinte felfoghatatlan, hogyan fordulhatott elő az a baleset, amiben a tizenhét éves, ígéretes karrier előtt álló atléta lány, Samantha Sadler olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy betört a koponyája, eltört az orra, az álla, felszakadt a szája, a szeme, és az orvosok szerint egy évig biztosan kettős látása lesz, ami talán sosem gyógyul meg teljesen. A fiatal lány „bűne” mindössze annyi volt, hogy egy autó hátsó ülésén ücsörgött, de sajnos rossz időben. Egy felelőtlen, tizennégy éves fiú ugyanis gondolt egyet, felkapott egy hatalmas követ, és csak úgy játékból bedobta az autóba. Olyan erővel, hogy az betörte az ablakot és a fiatal lány arcát is szétzúzta. A gyerek mindössze kétszáz font büntetést kapott rongálásért, miközben megnyomorított valakit. Az áldozat szülei mindenesetre igazságot szeretnének gyermeküknek. 

Pár évvel ezelőtt Magyarországon is nagy vihart kavart egy hasonló eset. Akkor vonatokat kővel dobáló fiatalok okoztak tragédiát, amikor egy becsapódó kő nyomorékká tette az egyik utast.

 

Kővel betörték egy fiatal sportolónő fejét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top