Sztárok

Hűtlen férfiak: megcsalás a Való Világ 4-ben

Milliók szeme előtt bontakozik ki Olivér és Anikó románca a Való Világ 4-ben. A műsorban zajló események ráirányítják a figyelmet egy nagyon is valós problémára: a hűtlenségre.
Megcsalás a ValóVilág4-ben

Félrelépő híres pasik

A Való-villa vagánya, Olivér, ha akarná, sem tudná titkolni, hogy erős szimpátiát és szexuális vágyat érez Anikó iránt. Mindezzel nem is lenne gond, ha Olivért nem várná a kinti világban egy szerető menyasszony, Enikő, aki bízik benne. Már Olivér villabeli barátai is a fiú ellen fordultak, mondván: túllépett egy határt, de kinti barátja, Baggio szerint Oli hűséges marad.

– Nagy a kísértés, hiszen Anikó szép nő, de nem fog közöttük semmi sem kialakulni. Olivér elrendezi magának a vággyal kapcsolatos dolgokat, ő szerelmes, és neki Enikő mindennél fontosabb – mondta Baggio, akivel azonban a nézők nem értenek egyet. Az RTL Klub kérdésére, miszerint folytatódik-e Olivér és Anikó románca, a választ adók 68 százaléka igennel felelt. 

Hűtlen férfiak: megcsalás a ValóVilág4-ben

 

A kérdés messze túlmutat azon, hogy mi is történik a valóságshow-ban, amit sokan szidnak, de legalább annyian néznek is, hiszen kukkolni jó. Ráirányítja a figyelmet egy ősi helyzetre, problémára: a megcsalásra, a hűtlenségre. Hogy meddig bírja egy férfi szex nélkül? S eleve megcsalásnak számít-e az úgynevezett „egészségügyi szex”?  Eleve igaz-e, hogy a férfiak (és egyébként a nők is) poligámok, s a kapcsolatból való kitekintés megbocsátható?

Egy 1000 főt érintő amerikai kutatásban a megkérdezettek több mint fele vélekedett úgy, hogy a hűtlenség a fejben kezdődik, méghozzá azzal, amikor a partnerünk gondolatai el-elkalandoznak. Hogy ez a folyamat az ágyban végződik, már nem jelent akkora tragédiát a másról való fantáziálgatással szemben. Ez a vélekedés különösen a nőkre jellemző, vagyis a mi értékrendünkben könnyebb átlépni a hűtlenség kapuját, ráadásul azonnal azzal társítjuk, hogy a párunk érzései kihűltek. Pedig amikor a férfiak egy másik nővel flörtölnek, többnyire „csak” önigazolást keresnek, és nem feltétlenül a szerelem újraátélése után ácsingóznak. Ahhoz, hogy flörtölés közben izgatónak és vonzónak érezhessék magukat, egyáltalán nem kell szerelmesnek lenniük abba a másik nőbe.

De vajon hol a határ? S Olivér vajon ezzel az egész anikós kapcsolattal nem járatja le magát végleg a tévénézők körében?! Hisz’ a legtöbbünk jól tudja, hogy milyen érzés is a megcsalás pokla.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top