Sztárok

Éhes volt, ezért lopott a Megasztár zsűritagja

Szalámit lopott a Tescóból a Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor. A lopós sztárok krónikája újabb esettel bővült.

Így lopnak a sztárok-kiábrándító sztorikKétezer forint értékű téliszalámit lopott el Bakács Tibor a Tescóból, amikor a biztonsági kamera lebuktatta. A Megasztár egykori zsűritagja elismerte, hogy lopott, és nem szégyelli magát.

– Éhes voltam, és nem volt pénzem kajára. Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer. Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró – erősítette meg a Blikknek az újságíró, aki kijelentette: vállalja a felelősséget.

– Az egész ügy húsz perc alatt lezajlott, a biztonságiak nagyon kedvesek voltak, bekísértek egy szobába, majd megtették a feljelentést. Én vállaltam a dolgot, hiszen valóban elkövettem – emlékezett vissza a történtekre Bakács, aki nem az egyetlen olyan híresség, akit lopáson kapnak. A kilencvenes években Winona Ryder pakolt ki egy luxusruhaüzletet, a közelmúltban pedig Lindsay Lohan érezte úgy, hogy neki alanyi jogon jár egy gyémánt nyaklánc, amit elemelt egy fotózás után.

Így lopnak a sztárok-kiábrándító sztorik

 Rihanna számot lopott?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top