Sztárok

Külföldre szökött Majka Dundikával

Újra lebukott Majka. A TV2 sztárja Barcelonába ment romantikázni szerelmével, amikor lefotózták.
Küldöldre szökött Majka Dundikával2010 nyarának legszebb sztáresküvői

Hetek óta tartja izgalomban a bulvárhírekre éhes közönséget a talány, hogy akkor most tényleg együtt jár-e Majka és Dundika. A Bors című napilap eloszlatott minden kételyt, hiszen Barcelonába menet kapta lencsevégre a párt.
Küldöldre szökött Majka DundikávalA közelmúltban pornós lányokra vadászó Majka
láthatóan nagyon ideges volt amiatt, hogy lefotózták, ami sok szempontból is érthetetlen. Pont neki nem kellene olyan szemérmesnek lennie, hiszen pár esztendővel ezelőtt egy másik kereskedelmi csatorna valóságshow-jában meztelenül fürdött milliók szeme láttára, és az elmúlt években rendre felvállalta híres és csinos barátnőit.

Azt beszélik, a nagy titkolózás oka, hogy Majka nem igazán van jóban Dundika exférjével, aki kemény kötésű, határozott, jó kapcsolatokkal rendelkező üzletember. Ha félelmet emlegetni erős túlzás is, mondjuk inkább úgy, hogy Majka nem szeretné kihúzni a gyufát az említett úriembernél. Ezért nagy titokban – vagy már nem is annyira nagy titokban – találkozgatnak Dundikával. Most éppen Spanyolországba szöktek. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top