Sztárok

Halálos betegnek mondták Détár Enikőt

Marsi Anikó után most Détár Enikőről híresztelik azt, hogy halálos beteg.

Halálos betegnek mondták Détár EnikőtAz egyik hetilap hónapokkal ezelőtt bombát robbantott: egy fantomképet felhasználva azt írta, hogy az egyik neves magyar műsorvezetőnőnk halálos beteg. A nőről mindössze annyit közölt, hogy csinos, férjes és az egészségére nagyon odafigyelő nőről van szó.

Azóta folynak a találgatások, hogy vajon kiről is lehetett szó. Először az MTV egyik korábbi, jelenleg a Hírtévénél dolgozó munkatársára akarták ráhúzni a dolgot, majd Marsi Anikó került a képbe. Az RTL Klub sztárját telefonon zaklatták az újságírók, sokan azt állították, hogy biztosan azért van Ausztráliában a férjével, Palik Lászlóval, mert haldoklik, és egy kinti luxusklinikán kezelik. Palik László végül kénytelen volt megszólalni a témában és üzenni, hogy a felesége szerencsére remekül van.

Most Détár Enikő az újabb áldozat. A lelki gondokkal és hangszálgyulladással küszködött csinos édesanyát azért találták meg, hogy láthatóan sokat fogyott az utóbbi időben. Ám kiderült, hogy szerencsére ő is jól van.

– Nem haldoklom – mondta határozottan a sztár.

Talán – szerencsére – nem is létezik az a híres beteg? 

Halálos betegnek mondták Détár Enikőt

Détár Enikő szexi videója

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top