Sztárok

Kirúgják a ValóVilágból Szandikát?

Meglepő fordulat a ValóVilág 4-ben: a plasztiknő szerelmes lett! A pszichológus szerint nem kell követni a példáját.

Hiába mű az arcának és a testének bizonyos része, a szíve ugyanolyan érző, mint bárki másé. A Való Világ 4 Szandikája, aki kihívó, közönséges külseje és nem mindig elmés beszólásai miatt kapott már hideget-meleget, állítólag szerelmes lett villabéli társába, tulajdonképpen vetélytársába, Olivérbe. A huszonéves fiatal lány félénken vallott érzéseiről a jegyben járó férfinak.Ám hiába a szerelmi szál, a műnőt megfenyegette  csatorna, hogy kirúgják a műsorból, ha nem változtat a viselkedésén. 

Szerelmes lett ellenfelébe VV Szandika– Nem azt mondom, hogy mindig érzem, csak azt, hogy volt mondjuk három olyan pillanat, amikor nagyon. Százból volt mondjuk három ilyen. De az a három nagyon olyan volt – vallott a maga tekervényes módján Szandika az érzéseiről. 

A valóságshow-k szerelmi krónikája ezzel újabb szívszorító esettel bővült. Gyakorlatilag nem volt olyan széria, amiben ne estek volna szerelembe a fiatalok, hogy aztán a valódi életben hanyatt-homlok rohanjanak külön utakra. Talán páran emlékeznek még Renatóra és BB Évire, a férfi még a nyertes lány pénzét is elszedte, vagy VV Anettra és Frenkire, esetleg Leóra és VV Ágicára. Nevek, akiknek románcaitól hetekig volt hangos a bulvársajtó, de napjainkban már sehol nincsenek. 

A pszichológus szerint nem igazi érzésekről van szó.

Ha leszámítjuk azt, hogy ezek a műsorok szörnyen rossz példát mutatnak a fiataloknak az ismerkedésről, szexualitásról, szerelemről, a véleményen az, hogy ezek csak fellángolások, amiket az összezártság, ingerszegénység táplál. Ez nem szerelem – mondta el dr. Csides Kata. 

Szerelmes lett ellenfelébe VV Szandika

Erőszak a villában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top