Sztárok

Sebestyén Balázs elszólása Olivérről

Sebestyén Balázs házasemberként fura mód védelmébe vette Olivért a Való Világ 4 legutóbbi adásában, amikor a komoly kapcsolatban élő rosszfiú flörtölt.

Sebestyén Balázs furcsa mondata OlivérrőlBalázs szerint megbocsátható az, ha egy férfi részegen flörtölget, beszélget, kedveskedik egy nőnek. Legalábbis erre célzott a műsorvezető a Való Világ 4 legutóbbi adásában. A Villa rosszfiúja, Olivér ugyanis igen fura helyzetekbe keveredett  a villa rossz kislányával, Anikóval, és erre mondta azt Balázs, hogy szerinte ez még simán belefér, és enyhítő körülmény, hogy Olivér részeg volt. De mi is történt pontosan, ami Balázs szerint megbocsátható?! Olivér a zuhany alatt csipkedte, játékosan fogdosta a lányt, majd vicces formában orális szexet imitáltak és ölelkeztek is. Csók nem csattant el. Balázs egyébként a közelmúltban így nyilatkozott a hűségről, féltékenységről.

Imádom Vikiben, hogy nem ismerem teljesen, még mindig tudok újat felfedezni a személyiségében, hogy remek humora van, és nagyokat tudunk együtt nevetni. Talán az egyik legfontosabb tényező, amiért beleszerettem, az a humora. A másik, hogy elfogadja az életformámat, tolerálja, hogy rengeteg ember van körülöttem, férfiak s nők egyaránt. Csak egészséges mértékben féltékeny, de okosan kezeli a helyzetet. Mindig eléri nálam, amit szeretne, de úgy, hogy közben ne tűnjön követelőzőnek, sőt szinte meggyőz arról, hogy valójában én akartam. Maximálisan tud engem kezelni” – mondta Balázs.

Sebestyén Balázs furcsa mondata Olivérről

Balázs az, aki mindent vitt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top