Sztárok

Ördög Nóra: a baba mindent megváltoztat

Ördög Nóra saját bevallása szerint mindent félredob, ha teherbe esik. A műsorvezető már nagyon vágyik egy kisbabára.
Fotó: RTL Klub/ Nánási Pál
Fotó: RTL Klub / Nánási Pál

Ördög Nóra számára minden összejött: boldog feleség és fényes karrierje van. Ám egyvalami még hiányzik az életéből: méghozzá a kisbaba. A műsorvezető nem izgul, hogy mikor jön a kicsi, a sorsra bízza. Mindenesetre hiába vezető arca az RTL Klubnak, karrierje biztosan nem fogja befolyásolni abban, hogy mikor lesz édesanya.

– A babavállalás nem függ a karrieremtől. Egy szerkesztő számára a műsor, amin dolgozik, olyan, mint egy gyerek. Ez a nagyon intenzív munka nehezen összeegyeztethető egy kisbabával. Tehát ha egyszer valóban szülnék, gondolkodás nélkül tennék félre mindent – mondta el a Borsnak Nóri.

Az elmúlt esztendőkben egészen különböző példákat láthattunk arra, hogy egy híresség hogyan tudott visszamenni a munkahelyére, és képes volt-e újra reflektorfénybe kerülni. Nóci, a Való Világ egykori műsorvezetője például eltűnt a süllyesztőben, és noha hívták, végül Marsi Anikó sem ment vissza a képernyőre. Ellenben Erős Antónia vagy Liptai Claudia könnyedén vették az akadályokat, s fél évvel a szülés után már kirobbanó formában köszöntötték újra a nézőket, ahogyan Gombos Edina is. Bochkor Gábor ellenben azt mondta egy interjúban, hogy kedvesével, Várkonyi Andreával azért nem vállalnának még egy gyereket most, mert a műsorvezető karrierjében az mindenképpen törést okozna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top