Sztárok

Világsztárok síparadicsoma – luxus a köbön

Az amerikai hírességek közkedvelt téli pihenőhelye a Colorado államban lévő Aspen. A városka környékén 48 lift és 470 km sípálya van. Olyan sztárok járnak ide, mint Charlie Sheen, Jack Nicholson vagy Kevin Costner.

Aspen igazi celebbarát város, több hírességnek nyújt menedéket a paparazzók és rajongók elől. A leggazdagabbak saját házzal, birtokkal rendelkeznek a síparadicsom környékén, ilyen például a Kennedy család, Bill Clinton, Oprah, Kurt Russel és családja, Kevin Costner, Jack Nicholson és Sally Field. A „csóróbb” sztároknak be kell érniük az ötcsillagos szállodákkal, melyek mindegyike rendelkezik fűtött kültéri medencével, többféle nemzet konyhájával és sportolási lehetőséggel. Ráadásul vannak úgynevezett „buliszállodák” is, ahol olyan „hatalmas” együttesek tartanak koncertet akár 50 vendégnek is, mint a Backstreet Boys.

Antonia Banders ide jár síelni családjával
Antonia Banders ide jár síelni családjával
Paris Hilton Aspenben
Paris Hilton Aspenben

Szállás-vásárlás:
Az egyik legnépszerűbb szálloda a Main Streeten lévő Hotel Jerome, amelynek királyi lakosztályában egy éjszaka 619 dollárba (körülbelül 150 000 forint) kerül. Itt szokott megszállni Rosie O’Donell, Sylvester Stallone, Johnny Deep, Al Gore, Antonio Banderas és a milliárdos Donald Trump is.  
A sztárok imádnak Aspenben vásárolgatni, a tévé nagyasszonya, Oprah például gyakran költi el a pénzét az East Durant Avenue-n található üzletekben.

Kilátás a Hotel Jeromeból
Kilátás a Hotel Jeromeból
Kurt Russel és lánya Aspen-ben vásárol
Kurt Russel és lánya Aspen-ben vásárol

Éttermek-klubok:

Kenichi Sushi
Kenichi Sushi

Akik bulizni szeretnének, azoknak ajánlják a Club Chelsea-t. Itt játszott karrierje kezdeténél például Sheryl Crow, Jimmy Buffett…
A hírességek kedvenc étterme Aspenben a Kenichi Sushi. Rendszeresen jár ide vacsorázni Chelsea Clinton, Clint Eastwood, Demi Moore és Dean Cain. A Kenichiben egyébként lehetőség van privát családi vacsorát rendezni. A háromfogásos (minimum 10 személy részére kell foglalni), saját igényünk szerint összeállított menü 8000 Ft-ba kerül egy fő részére. Ebben azonban még nincsenek benne az italok.

Wellness:
Számos egészségügyi klub és szépségszalon áll Aspenben a fiatalodni és szépülni vágyó hölgyek rendelkezésre. Meg Ryan kedvenc manikűröse például itt dolgozik, a színésznőt rendszeresen látják kijönni „inkognitóban” a szépségszalonból. (Elég rosszul sikerült inkognitó lehet, ha felismerik.)

Mariah Carey és férje is itt pihen
Mariah Carey és férje is itt pihen
Robert De Niro
Robert De Niro

Az árakat és a magyar minimálbért elnézve, az átlagmagyaroknak nem nagy esélyük van eljutni a sztárok síparadicsomába. Aki  mégis útnak indul és Aspen felé veszi az irányt, annak tanácsként eláruljuk, hogy a legolcsóbb szállodában is körülbelül 55 000 forinttól lehet szobát kapni egy éjszakára. Ott azonban legfeljebb Doktor Albannal vagy a Scooter együttessel találkozhat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top