Sztárok

Sebestyén Balázs beszólt VV Zsófinak

Vélhetőleg jó páran értettek egyet a műsorvezetővel, aki hétfőn este a Való Világ összefoglalójában nem kegyelmezett a szőke naivának, Zsófinak.
Sebestyén Balázs beszólt VV Zsófinak

“A feleségem épp annyira féltékeny, amennyire kell”

VV Zsófi ugyanis úgy él már legalább két hete a villa falai között, mintha ott sem lenne. Miközben még tizenegyen játszanak a főnyereményért, napról napra csak Alekosszal, Évával és a Gigi–Jerzy-párossal van tele az összefoglaló. Vélhetőleg ez dühítette fel Sebestyén Balázst is. A műsorvezető el is mondta a véleményét a szürke Zsófiról élő adásban – kár, hogy ezt a lány nem hallotta.
Amikor a műsor elején Balázs azt latolgatta, hogy vajon szerdán ki kapja a legtöbb jelet a villában, így nyilatkozott a naiváról: „…Ott van ugye még Zsófi is, na de ő elég szürke mostanában…” De nem elégedett meg ennyivel a műsorvezető, az egyik kisfilmet, ami Zsófiról szólt, így konferálta fel. „Zsófika lesz a következő bejátszás főszereplője! Ugye milyen furcsa?…Hát igazából olyan, mintha hosszú hetek óta bent sem lenne a Villában. Ha a szürkeség fájna neki, akkor morfiumozni kellene. Nem nagyon van jelen…” – summázta véleményét Balázs. És mennyire igaza van

 
„Ha a szürkeség fájna neki…”
 
Tiszta izgalom ez a lány...
Tiszta izgalom ez a lány…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top