Sztárok

Lefogyott, bombázó lett Gombos Edina

Kilenc kilót fogyott, s igazi bombázó lett Gombos Edina. Hiába szidta módszerét Schobert Norbi, úgy tűnik, mégis működik.

Lefogyott, bombázó lett Gombos EdinaA FEM3 műsorvezetője kirobbanó formában van, testéről egyenletesen mentek le a pluszkilók, s jobban érzi magát, mint valaha. Pedig Edinát heteken keresztül kritizálta Schobert Norbi, miért egy édesgyökér-alapanyagú kapszulát hívott segítségül, hogy lefogyjon. Edina szerint az idő és az eredmények őt igazolta.
„Norbi féltette a pozícióját, és támadott. Mindenkit támad, aki az övétől eltérő módszert próbál népszerűsíteni. De az idő engem és a magyar kutatókat igazolta. A kilenc ledobott kiló nem drasztikus, hanem normális testsúlycsökkenésnek felel meg. Nem diétáztam, nem ettem kevesebbet, csak napi három kapszulát beszedtem, és ettől látványosan átalakult a testem. Boldog vagyok, hogy elértem, amit akartam…” – mondta a a Blikknek Edina.

Lefogyott, bombázó lett Gombos Edina


Négy híresség, hatékony és egyszerű fogyi módszere!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top