Sztárok

Sztárok elfeledett fotói – kísért a múlt

Rég elfeledett fotókat mutatunk be és homályban maradt sztorikat közlünk többek között Liptai Claudiáról és Várkonyi Andreáról.

Liptai Claudia: Tenyérből jósolt kirúgása után

Liptai Claudia hosszú évekig küzdött azért, hogy bekerüljön a köztudatba, és elismerjék munkásságát. Vágya teljesült is, hiszen napjainkban hazánk egyik legjobban fizetett műsorvezetője, ám nehezen indult a karrierje… Miután 1988-ban rossz magaviselete és számos igazolatlan órája miatt kicsapták a Kaffka Margit Gimnáziumból Liptai Claudiát, a kamaszlány közel négy évig többek között számítógépes tenyérjóslásból élt, ami abból állt, hogy a kíváncsi vendégek betették a tenyerüket egy gépbe, ami kiadott egy jellemrajzot… A tévé később fedezte fel Claudiát, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy rendkívül csinos és pozitív kisugárzású nőről beszélünk. Noha Liptai soha nem látta magát kifejezetten jó nőnek, a közönség nem így gondolja.

Claudia 2003-ban
Claudia 2003-ban
A Megasztárban 2010-ben
A Megasztárban 2010-ben

 

Várkonyi Andrea: Barna volt a haja

Amikor feljött Szegedről Budapestre, Várkonyi Andrea egyszerű, barna hajú, félénk mosolyú orvosnő volt, akit éppen csak megcsapott a média szele. Szinte alig lehet felismerni a korai képein. Andrea nagyon szép nő volt akkoriban is, de festetlen arca kislányos volt és naivitást tükrözött. A TV2 sztárján napjainkban látszik, hogy már több mindenen keresztülment, túl van egy váláson, egy gyerekszülésen és a kezdeti nehézségeken szerelmével, Bochkor Gáborral.

Sztárok elfeledett fotói – kísért a múlt
Andrea 2002-ben
És most 2010-ben
És 2010-ben

 

Horváth Éva: Tisztességtelen ajánlatot kapott

Horváth Éváról 1998-ban készült egy fotó, nem sokkal azután, hogy Magyarország legszebb lányának választották. A bájos szépségkirálynő kicsit másképp nézett ki akkor, mint napjainkban. Éva egyébként később elárulta, hogy amikor a fotó készült, inkább a negyvenes férfiak keresték a kegyeit. A teremtés koronáinak akkori próbálkozásairól egyébként nemcsak jó emlékei vannak a szépségnek. „A szépségversenyeket körbelengik azok a férfiak, akiket én csak sponzornak hívok, nem sz-szel, s-sel. Próbálkoztak olyan ajánlatokkal, hogy akkor kapok munkát, ha cserébe teszek érte valamit… Nem is értettem, hogy van bátorságuk ilyesmivel odaállni elém. Olyan arcot vágtam ilyenkor, hogy még az élettől is elment a kedvük. Így hamar elterjedt rólam, hogy nekem nem érdemes ilyen ajánlatokat tenni” – nyilatkozta Éva a verseny után Frei Tamás műsorában.

Horváth ÉVa 1998-ban
Horváth Éva 1998-ban
Éva 2010-ben a Sugarbird divatbemutatóján
Éva 2010-ben a Sugarbird divatbemutatóján

 

Gombos Edina: 8 éve ledobta ruháit

Talán sokan már nem is emlékeznek arra, hogy Gombos Edina 2002 augusztusában megmutatta szexi idomait az egyik férfimagazinban. Noha a szexis anyuka napjainkban is bomba formában van, ma már mereven elzárkózik attól, hogy valaha is levetkőzzön. „Édesanya vagyok. Tőlem már idegen, hogy azt hangsúlyozzam, mennyire szexi vagyok, és azt hiszem, a férjem sem örülne, ha erotikus fotók készülnének rólam. A latin férfiak hiába forróvérűek, családon belül konzervatívok. Alberto mind a mai napig rácsodálkozik, ha a tévében azt látja, hogy egy nő leveszi a melltartóját. Nem mondom, hogy nem tetszik neki, de nem érti, hogy mi vezérli ezeket a lányokat” – nyilatkozta Edina. 

 
2002-ben a CKM címlapján... (Forrás: CKM)
2002-ben a CKM címlapján… (Forrás: CKM)
Edina 2010-ben a Fem3-hoz szerződött. Nőies, visszafogott stílust képvisel
Edina 2010-ben a FEM3-hoz szerződött. Nőies, visszafogott stílust képvisel

Kiss Ramóna: megváltoztatta mellméretét

A Barátok közt sztárját egy balatoni strandon fedezték fel évekkel ezelőtt. Egy fotós szólította le, és ajánlotta fel, hogy készít róla pár jó fotót. Rami nem sokkal később a sikeres sorozatban találta magát, ahol rögtön az elején számos pikáns jelenetet bíztak rá. Akkori jelenetein is látszik, hogy a színésznőnek nagyon jó alakja van, de egy apróság nem stimmel: Raminak ugyanis igen kicsik a mellei. A szépség 2008-ban feküdt kés alá, mert annyira elégedetlen volt magával, hogy mindenképpen változtatni akart a testén. Azóta sokkal többször hord kivágott felsőt, de korai képein még jól látszik, hogy milyen is volt eredetileg. Mellesleg úgyis nagyon csinos. 

Barátok közt jelenet 2002-ből
Barátok közt jelenet 2002-ből
Sztárok elfeledett fotói – kísért a múlt
2010-ben: nagyobb keblek, hosszú barna haj…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top