Sztárok

Emberi roncs lett a Jóbarátok sztárja – szomorú fotó

Megint részegen kapták lencsevégre a Jóbarátok egykori szívtipróját, Matt LeBlanc-t. A színész nagyon elrontotta az életét.

Emberi roncs lett a Jóbarátok szívtiprója-fotóRészeg, ősz hajú férfi tántorgott ki a napokban egy felkapott Los Angeles-i étteremből. A férfi hangosan büfögött, alig volt magánál, testőrök tartották, hogy ne essen el. A járókelőknek csak később tűnt fel, hogy a részeg férfi bizony nem más, mint a Jóbarátok egykor szívtiprója, Matt LeBlanc. A színész kábulatában mindössze annyit tudott kinyögni, hogy „kérem, ne fotózzanak, ne fotózzanak”.

Nagy változás ez a tíz évvel ezelőtti LeBlanc-hoz. Sikerei csúcsán a világ egyik legjobb pasija és legjobban fizetett sorozatszínésze volt, boldog házasságban élt kislánya, Marina édesanyjával. Aztán eltűnt a siker, nem jöttek a milliók, s Matt az alkoholhoz menekült. Kislánya születési rendellenessége tovább fokozta elkeseredettségét, elvált feleségétől és napjainkban emberi roncs lett. Barátai próbálnak rajta segíteni, de nem sok sikerrel. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top