Sztárok

Détár Enikő műtétek nélkül is gyönyörű – fotó

Megmutatjuk Détár Enikőt fiatalon, aki akkor is és most is szépség volt. Sokan azt állítják, csak a szikének köszönheti hibátlan alakját, ő azonban nem foglalkozik a rosszindulatú pletykákkal.

Détár Enikő idén negyvenhat éves, és hazánk egyik legszebb színésznőjeként tartják számon. Nem csoda, ha sokan irigykednek pompás külsejére. Egyes hírek szerint Détár Enikő a plasztikai műtétektől ilyen szép, ő azonban erről soha nem beszél. A magánügyének érzi. „Minden az önfegyelmen múlik és 30 százalék genetika. 30-40 év felett, azt gondolom, az agyban dől el, hogy ki hogy néz ki. Volt plasztikám, de nem beszélek róla, hiszen magánügy” – mondta el Détár egy éve.

Nincs igazuk azoknak, akik rosszindulatúan azt mondják, a műtétek tették a színésznőt ilyen széppé. Találtunk ugyanis egy régi fotót Détárról, s a nyolcvanas években készült képen tökéletesen látszik, hogy Enci már fiatal nőként is feltűnő szépség volt. Külseje valószínűleg a gének és annak az eredménye, hogy nagyon odafigyel magára. Ő az élő példa arra, hogy egy nő kortól függetlenül is lehet szép, igényes, sőt huszonéveseket meghazudtolóan szexi!

Détár Enikő műtétek nélkül is gyönyörű-fotó
Détár Enikő műtétek nélkül is gyönyörű-fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top