Sztárok

Legromantikusabb sztáreljegyzések!

Minden lány arról álmodik, hogy az imádott férfi egyszer megkéri a kezét és oltár elé vezeti. Adunk néhány tippet a férfiaknak arra, hogyan is kérjék meg kedvesük kezét. Lesz itt minden. Kenyai szafari, tévéműsoros szerelmi vallomás, indiai bulizás…

Afrikáig repítette a jegygyűrűt
Vilmos herceg és Kate Middleton

Eljegyzés ideje: 2010. október
Státusz: Készülnek az áprilisi esküvőre

Kate az újságírók kérdésére elmondta: teljes sokk volt számára, amikor kedvese megkérte a kezét. Vilmos édesanyja, Diana jegygyűrűjét húzta kedvese újára. A fiatalok októberben Kenyában nyaraltak, és Vilmos három hétig rejtegette az ékszert a hátizsákjában, míg egyik este letérdelt kedvese előtt és megkérte a lány kezét. A nyaralás után Vilmos hagyománytisztelő módon Kate édesapjától is megkérte barátnője kezét.

Legromantikusabb sztáreljegyzések!

Lánykérés tévéműsorban
Fekete Dávid és Cserpes Laura

Eljegyzés ideje: 2010. március
Státusz: Összeházasodtak idén nyáron

A Megasztár egykori ezüstérmese ország-világ előtt kötelezte el magát kedvese, Laura mellett. Pedig többször került már hullámvölgybe a kapcsolatuk, de Dávid úgy érezte, Laura az igazi, és idén tavasszal a Mr. és Mrs. című műsor felvételén megkérte kedvese kezét. A fiatal lány rettenetesen meglepődött, amikor Dávid a stáb és a nézők előtt kérte arra, hogy legyen a felesége. De még nála is jobban meghatódott az énekes, aki elsírta magát nyári esküvőjükön.

Legromantikusabb sztáreljegyzések!

Elefánt, India, tűzijáték
Katy Perry és Russel Brand

Eljegyzés ideje: 2009. december
Státusz: Friss házasok

A sikeres énekesnő és a különc színész 2009 októberében jöttek össze, és a 34 éves Russel már decemberben megkérte Perry kezét. A hírek szerint a brit színész-humorista Indiában, elefántháton, tűzijátékozás közben kérte meg az énekesnő kezét. Az esküvőre idén ősszel került sor az eljegyzés színhelyén, Indiában. Habár korábban Katy azt nyilatkozta, nem akar nagy felhajtást, mégis sikerült egy háromnapos lagzit összehozniuk.

Legromantikusabb sztáreljegyzések!

A nő kérte meg a férfi kezét
Katherine Heigl és Josh Kelley

Eljegyzés ideje: 2007. december
Státusz: Házasok, örökbe fogadtak egy kislányt

Felrúgta a hagyományokat a Grace Klinika sztárja, és ő maga kérte meg zenész barátjának kezét három éve. „Vártam és vártam és vártam, de Josh csak nem kérte meg a kezemet. Így minden szabályt felrúgtam, és én térdeltem le elé. Végül mindketten elsírtuk magunkat. Josh az első komoly kapcsolatom, és ő az első férfi, aki úgy fogad el, ahogy vagyok…” – mondta a Vanity Fairnek adott korábbi interjújában Heigl, akit karácsonykor oltár elé is vezetett vőlegénye. Idén pedig örökbe fogadtak egy kisbabát.

Legromantikusabb sztáreljegyzések!
 
Így ne csináld!
Chris Martin már együtt járt a színésznő Gwyneth Paltrow-val, amikor egyszer az Egyesült Államokban turnézott. A zenésznek annyira hiányzott a kedvese, hogy egyik éjszakai telefonbeszélgetésük alatt egyszerűen kinyögte: „Gwyneth, hozzám jönnél feleségül?” Lássuk be, nem ez a legromantikusabb módja a lánykérésnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top