Sztárok

Mi történt Naomi Campbell-lel? – fotó

Nyúzott, felpüffedt arccal hagyta el a konditermet Naomi Campbell. A világ egyik legjobban fizetett modellje szinte csak árnyéka önmagának.

Noha milliárdos barátja, Vlagyimir Doronin a közelmúltban megkérte a kezét, és elvileg boldog és kiegyensúlyozott végre a dühkitöréseiről is ismert Naomi Campbell, a modell nagyon nyúzottan néz ki. A közelmúltban smink nélkül, az edzőteremből távozva kapták lencsevégre, és bizony szinte nem is hasonlított régi önmagára. Szép arca fáradt és felpüffedt volt, mint aki napokat bulizott végig. Nem tudni, hogy mi állhat Naomi megváltozott külseje mögött, egyesek egy új kozmetikai kezelés eredményéről suttognak, mások szerint a topmodell nem titkolt drogfüggősége okozta a csöppet sem jótékony változást. Akármi is lehet a háttérben, az tény, hogy Campbell nagyon kiborult az arca miatt. A modell híresen hiú a külsejére, és újra a régi fényében akar tündökölni.

– Naomi tele van kisebbrendűségi érzéssel, és most, hogy már nem is néz ki annyira jól, még inkább előtörtek belőle a komplexusok – mondta el a Daily Mailnek a modell közeli ismerőse.

 

Mi történt Naomi Campbellel?-fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top