Sztárok

Szíj Melinda halkan, de vádol?

Furcsa, első hallásra talán ártalmatlannak tűnő mondatok hagyják el a Megasztárból kiesett Szíj Melinda száját. A mondatok értelmét jobban megvizsgálva olyan érzése van az embernek, mintha a kék pulcsis díva halkan, de mégiscsak vádol kiesése miatt.

Szíj Melinda halkan, de vádol? „A szakma el akart takarítani… Nehéz egy határozott ellenakarattal szembemenni, érvényesülni, amikor az ember örömét szándékosan nyirbálják meg. El akarták tőlem venni, hogy örülhessek. Ez egy embert próbáló feladat. Nekem nem tisztem eldönteni, mi történt. Az történt, ami meg volt írva…Túl sok a tisztátalanság, a gyűlölet a világban, ebből a szempontból megbántam, hogy elindultam. Nem minden cél szentesíti az eszközt.”

Ilyen és ehhez hasonló kijelentések tartják izgalomban a szavazókat, akik Melinda védelmében máris csalásról suttognak. Maga az érintett édesanyja is furcsa nyilatkozatot tett a Bors című napilapban.
– Hadjárat folyt a lányom ellen! Nekem ne akarja bebeszélni senki, hogy az egész műsor alatt kiesésre álló versenyzők szavazatai néhány perc alatt megduplázódnak! Egyszerűen az egész az üzletről szól, és a csatorna emberei nem szerették volna lányomat a döntőben látni! – tajtékzott Melinda édesanyja, Ilona.

A csatorna természetesen elhatárolódik az efféle gyalázkodásoktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top