Sztárok

“Megfagyott” Gwyneth Paltrow arca

A fagyott arcú nő – csak így emlegetik a világsajtóban Gwyneth Paltrow-t. A színésznő ugyanis valamit csinálhatott az arcával, ugyanis se ránca, se mimikája, és szinte rá sem lehet ismerni, olyannyira természetellenes.

Gwyneth Paltrow csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. A színésznő nagyon csinos volt rövid fehér ruhájában, de az arcát gyakorlatilag nem lehetett felismerni… Paltrow arcán ugyanis egyetlen ránc sem volt, természetellenesen ki volt simítva, még a mimikája sem látszott. Mosolyogni próbált, de nem sikerült, csak egy furcsa grimaszt vágott. A brit és amerikai sajtó máris fagyott arcúnak keresztelte, mondván, éppen úgy fest, mintha megfagyott volna az arca.
Paltrow egy újabb sztár, aki valamilyen kozmetikai eljárást választ, hogy fiatalosabb, ránctalanabb legyen. Ám ahogyan például Claudia Schiffer vagy Jennifer Lopez is, sokkal inkább ellentétes hatást ér el, hiszen az arca egyre inkább ijesztő lesz, mintsem szép vagy izgató.
Érthető, hogy meg kell felelniük a hollywoodi trendeknek és mindig jól kell kinézniük, de éppen azt a fajta természetességüket, jellegzetességüket veszítik el ezekkel a kezelésekkel, műtétekkel, amikért a fél világ rajong értük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top