nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiderült! Sebestyén Balázs vitt mindent!

Kiderült! Sebestyén Balázs vitt mindent!

Sebestyén Balázs volt kétségtelenül az idei esztendő embere! Reggeli rádiós műsora megnyerte a hallgatottsági versenyt, sikerműsorokat vezetett, jól kereső reklámarc lett. Ő aztán tényleg mindent vitt 2010-ben!
NLCafé
f Ajánlom

Kiderült!Sebestyén Balázs vitt mindent!Balázsból sosem elég – igaz, nem Vadon Jani és Rákóczi Feri, hanem a több ezer megkérdezett hallgató és néző szerint, akik a Class FM és az RTL Klub műsorvezetőjét választották Magyarország kedvenc személyiségének.
– Megtisztelő ez a díj, különösen azért, mert jelképesen a hallgatóink és nézőink adták át, és ez azt jelenti, hogy szeretik, amit csinálok. Mindenképp szeretném meghálálni az elismerésüket, de elsősorban nem rádió- vagy tévéműsorra gondoltam, hanem olyan szolgálatra, amely kézzelfogható segítséget nyújt az embereknek. Az elkövetkező időszakban ezért a célért fogok dolgozni – köszönte meg a díjat Balázs, rendhagyó módon videoüzenetben, miután a gálán műsorvezetői teendői miatt nem tudott részt venni.

Való igaz, Balázs a csúcson van: sikerre vitte a Morning Show-t a Class FM-en, vezetik a hallgatottsági versenyt, ő a legnézettebb tévés műsor, az X-Faktor házigazdája, és egyszerre a Való Világ 4-ben is közreműködik. Emellett ő Vadon Janival a Vodafone arca, rádiós és tévés fronton is a top 1 műsorokat fémjelzi. Szédületes karriert futott be, de vajon mi a sikerének a titka? A pszichológus szerint külseje és kisugárzása.

– Fiatal, jóképű, helyes férfi, a női nézők természetesen buknak rá. Emellett nem szélsőséges figura, nem vált ki indulatokat, de nem is unalmas. Nincsenek botrányai, rendezett családi életet él, igazi példakép – mondta el dr. Csides Kata.

Megosztás Facebookon