Sztárok

Sztárok véleménye Szíj Melindáról

Elképesztő indulatokat szít Szíj Melinda. Nem elég, hogy a Megasztár csendes énekesnőjét kifütyülték legutóbbi koncertjén, még a sztárok is leszedik róla a keresztvizet.

Sztárok véleménye Szíj MelindárólAmi kezdetben oly szimpatikus volt, hirtelen a visszájára fordult. A bájosan egyszerű, félszeg, naiv, láthatóan súlyos önértékelési zavarokkal küszködő asszony néhány hete még tömegeknek volt szimpatikus, hiszen Melinda a nép gyermeke volt. Noha még mindig sokan szavaznak rá, egyre többen pártolnak el a kétgyermekes ügyintézőtől, mondván, megjátssza magát. S nemcsak a hétköznapi emberek bírálják, hanem a sztárok is. Ezekből szemezgettünk.

Mester Tamás: „Ez egy amolyan Susan Boyle-effektus. És amikor ezzel szembesülök, akkor kezdem úgy érezni, hogy nem értek ahhoz, amit itt csinálok. Én nem szívesen asszisztálok egy ilyenfajta győzelemhez, akkor sem, ha a közönség mindenféle tekintetben Szíj Melindát tartja a legjobbnak. Ez nem azt jelenti, hogy tehetségtelennek tartanám, hiszen mi hoztuk el idáig, de nekem nem ez a stílusom.”
Friderikusz Sándor: „Ezt a nőt orvoshoz kellene vinni.”
Sebestyén Balázs: „Nem Melinda kvalitásait firtatom, de nem egy sztáralkat, ezt el kell ismerni. Totyogott ott, mint egy helyes kis pingvin. Látszik rajta, hogy ki akar esni, és valószínűleg már a zsűri is ezt akarja. Megalkotta a képet, amit a magyar emberek »megkajáltak« – ha tényleg ezt teszi, akkor viszont megvezeti az egész országot.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top