Sztárok

Miért meztelenkedik a TV2 sztárja?

Őszinte vallomást tett Tilla a Juventus rádióban. A TV2 sztárja elmondta: otthon gyakran meztelenkedik gyerekei előtt, s szerinte semmi helye álszeméremnek a családban. Sokan nem értenek egyet vele.

Miért meztelenkedik a TV2 sztárja?Tilla nem szégyellős. A TV2 sztárja maga vallotta be a Juventus rádióban, hogy családja körében vállaltan nudista. “Nálunk teljesen természetesen ha előkerül a feleségem cicije amikor szoptatja a pici gyermekünket, vagy hogy átöltözünk egymás előtt a fiaimmal. Mondjuk három fiam van, így ez talán nem is annyira meglepő – mondta el Tilla, akivel sokan nem értenek egyet. Számos szülő reagált a sztár kijelentésére különböző internetes fórumokon, sőt megszólalt az énekesnő, Szekeres Adrienn is, aki szerint egészségtelen ha egy szülő pucéran mutatkozik a gyerekei előtt, és egy rendes családban nem meztelenkednek, hiszen a gyereknek is van egy intim zónája, a szülőnek is kell, hogy legyen. 

A szakember szerint a hangsúly a természetességen van.

– A gyerekben előbb utóbbi kialakul a szemérem érzése, hogy el kell takarnia bizonyos testrészeit. Ebben támogassuk, de próbáljunk meg természetesen viselkedni közben – mondta Dr. Csides Kata pszichiáter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top