Sztárok

Lebukott! Családapáért rajong Sarka Kata

Furcsa kis titok derült ki Sarka Katáról! Hajdú Péter csinos felesége ugyanis teljesen oda van Kökény Atilláért, a Megasztár kétgyermekes családapájáért!

Lebukott!Családapáért rajong Sarka KataKökény Attila meghódította Sarka Kata szívét! Hajdú Péter felesége mindig a jóképű családapára szavaz, barátnőjével, Szabó Zsófival valósággal elolvadnak az énekestől.

– Rendszeresen ott vagyunk a Megasztár felvételén és Kökény Attilának drukkolunk. Nagyon szimpatikus, sármos és tehetséges pasi. Imádjuk – mondta el Sarka Kata, aki már az egyik legnagyobb közösségi portálon vezetett adatlapjára is kiírta, hogy szavazzanak kedvencére!

„KEDVES BARÁTOK, ISMERŐSÖK!! ATTILÁNAK NAGYON NAGY SZÜKSÉGE VAN A SZAVAZATOKRA, A RAJONGÓI KLUB CÉLJA AZ, HOGY KÖKÉNY ATTILA LEGYEN AZ ÉV HANGJA!!! MINDENKIT MEGKÉREK, HOGY HA VAN RÁ LEHETŐSÉGE, TÁMOGASSA ŐT A SZAVAZATÁVAL… KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, TOVÁBBRA IS BÍZUNK BENNETEK!” – írta ki Kata, így, nagybetűkkel, hogy minél feltűnőbb legyen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top