Sztárok

Donort keres Kylie Minogue!

Mindenképpen kisbabát szeretne Kylie Minogue. Az énekesnő donort keres, aki egészséges petesejtet ajándékozna neki, hiszen mellrákja és az azt követő kemoterápiás kezelés miatt az ő petesejtjei már nem termékenyek.

Donort keres Kylie Minogue!Családot akar modell szerelmével a negyvenkét esztendős Kylie Minogue. Érthető a csinos popénekesnő vágya, hiszen a karrierjében már mindent elért, ráadásul öt esztendővel ezelőtt az elmúlás szele is megérintette, hiszen mellrákot diagnosztizáltak nála, tehát pontosan tudja, hogy a család mindennél fontosabb… Kylie képes kihordani egy kisbabát, de nincs életképes petesejtje, amit kedvese hímivarsejtjeivel meg lehetne termékenyíteni. Éppen ezért a popsztár donort keres.
– Szükségem van egy egészséges petesejtre a kisbabához. Hiszem, hogy teljesülni fog a vágyam, és egy egészséges babám születik majd – mondta el egy interjúban Kylie, aki hasonló cipőben jár, mint Michael Douglas. A színész ugyanis nemrégen jelentette be, hogy feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal harmadik gyereket terveznek, de Douglas hímivarsejtjei nem életképesek a kemoterápia miatt.
Megkérdeztük dr. Balogh Istvánt, a Krio Intézet vezetőjét, hogy mekkora esélye van annak, hogy Douglaséknek babájuk születik.
– Douglas esetében megoldás lehet, ha a spermát mondjuk a kemoterápia előtt lefagyasztották, így pont ugyanannyi esélyük van, mintha természetes úton próbálkoznának, és Douglas egészséges lenne. Azért fontos, hogy a kezelés megkezdése előtt megtörténjen a lefagyasztás, mert a kemoterápia mellékhatása, hogy a spermaszám drasztikusan lecsökken, vagy inkább lenullázódik. Ugyanez igaz a petesejtre is. Ha nem történt lefagyasztás korábban, akkor a petesejtdonor ott valóban megoldás – mondta el Balogh doktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top