Sztárok

Árulkodó jelek! Boldogtalan volt Németh Kristóf neje?

A Best magazin e heti számából kiderül, hogy a Barátok közt sztárját, Németh Kristófot elhagyta a felesége. Augusztustól kisfiával él a színész. Sokan megdöbbentek ezen, pedig voltak jelek, melyekből arra mertünk következtetni, hogy a színész felesége nem boldog.

Árulkodó jelek! Boldogtalan volt Németh Kristóf neje?Pedig férje mindent megtett azért, hogy boldog családot alkossanak. Kristóf olyan tisztelettel, elismeréssel beszélt mindig orvosnak tanuló feleségéről, ami példaértékű. „Becsülöm benne, hogy nem a pénz motiválja. A választásában csak a gyógyítás, a betegek szeretete, a segítségnyújtás játszik szerepet. Büszke vagyok rá, hogy így gondolkodik” – mondta bő egy éve Kristóf Nikiről. Sokan azonban ennek ellenére aggódtak a fiatal anyuka miatt. Vékonynak, szürkének, boldogtalannak látták, és nem értették az okát. Pedig voltak árulkodó mondatok, melyek arról tanúskodnak, mintha Niki nem tudna teljes mértékben összhangban lenni gyermeke apjával. „Elemző szemmel nézek mindenkit. Kristóf például nárcisztikus, exhibicionista, mindig mindent ő tud jobban, ő az okosabb. Tipikusan színésznek való. De mindig belátja, ha hibázik, és tud bocsánatot kérni” – mondta tavaly ősszel a Best magazinnak Niki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top