Sztárok

Megdöbbentő! A lecsúszott színésznő csatlakozik a sikeres tévéműsorhoz

Állítólag az elmúlt hetekben elhalmozták filmfőszerepekkel a rehabon lévő Lindsay Lohant. Ám a legnagyobb meglepetés, hogy nem a filmvásznon, hanem a legsikeresebb tévéműsorban tér vissza a drogos tinisztár.

Megdöbbentő! A lecsúszott színésznő csatlakozik a sikeres tévéműsorhozA hazánkban is nagy sikereket elért Szombati esti láz amerikai verziója, a Dancing with the Stars produkció Lindsay Lohant szeretné megnyerni versenyzőnek a show következő évadjában. Lohan a hírek szerint kiemelt gázsit kapna, ha aláírná a szerződést. Az amerikai sajtóban máris azon élcelődnek, hogy vajon hogy mutatna elegáns táncosruhában, magas sarkú cipőben az énekesnő, akinek bokáján állandóan egy alkoholszintmérőt kell viselnie a bíróság döntése szerint…
Nem Lohan lenne az első lecsúszott sztár, aki szerepel a műsorban. Az idei évadban a korábban szintén alkoholista David Hasselhoff csillogtatta meg tánctudását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top