Sztárok

Két napja adták be a válópert, de már új barátnője van a hűtlen férjnek

Eva Longoria teljesen összeomlott, miután kiderült, hogy kosárlabdázó férje a legjobb közös barátjuk feleségével csalta őt. Eva rajongóinak egy közösségi oldalon bejelentette: beadta a válópert. De többet nem mond az ügyről. Férje, Tony azonban interjút adott.
Tony Parker nem akar védekezni a tettei ellen. Szerinte attól, hogy a színésznő világhírű és mások szerint tökéletes, őt is könnyedén meg lehet unni, sőt a kosaras úgy érzi, elfoglaltságai miatt elhanyagolta őt felesége, ezért kereste más ágyában a boldogságot. Tony mindenesetre nem lepődött meg, amikor Eva beadta a válókeresetet. „Számítottam rá, hogy ez bekövetkezik, és egy szavam sem lehet miatta. Valószínűleg én is ezt tenném a helyében. Eva és én arra kérjük a nyilvánosságot, hagyják, hogy ez az ügyet négyszemközt zárjuk le” – nyilatkozta a Daily Mailnek a házasságtörő kosaras.
Közben kiderült az is, hogy Tony barátjának felesége is beadta a válókeresetet, így könnyen lehet, hogy Parker és a nő hamarosan hivatalosan is bejelentik, egy párt alkotnak.
 
Fotó: Northfoto
Fotó: Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top