Sztárok

Megszólal Damu megvert kedvesének barátnője: “Végre megtette, feljelentette”

Majdnem két évig alkotott egy párt Damu Roland és menyasszonya, Tímea. Augusztusra tervezték az esküvőt... Szerda este a pár felment a színész lakására, ott állítólag Damu megverte Tímeát, akit mentő vitt kórházba. A lány feljelentést tett. Megkerestük Timi barátait, mert többen úgy vélik, ez a kapcsolat csak a külvilág felé volt tökéletes. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ha tudták, hogy baj van, miért nem tett senki semmit...

Volt kollégái azt mondják, előfordult, hogy Timi kék-zöld foltokkal ment be dolgozni. Azt persze senki nem meri kimondani, kitől vagy mitől származtak ezek a sérülések. A lány nem beszélt a magánéletéről, az újságok címlapjain boldogan mosolyogtak Rolanddal és esküvőről, közös jövőről meséltek. Szerelmesen ölelték egymást a Mr. és Mrs. nevű sztárpárvetélkedőben, de a lányhoz közelállók tudták: nagy baj van ezzel a kapcsolattal.
Timi egyik barátnőjét elértük telefonon, és tőlünk értesült arról, hogy a lány nemi erőszakkal és testi sértéssel vádolja ismert kedvesét. „Ezt nem hiszem el. Végre megtette” – hangzott a halk és megdöbbent, ám sokat sejtető válasz. A lány azt kérte, ne mondjuk meg a nevét, de kitartást kíván Tímeának az elkövetkező hetek megpróbáltatásaihoz.

Damu megvert kedvesének barátnői:

A hivatalos szakmai véleményt meg nem várva, a TV2 a vád hallatára azonnal kirúgta Damu Rolandot. Ennek ellenére Timinek szüksége lesz az erőre ahhoz, hogy – amennyiben tárgyalásra kerül a sor – megannyi idegen előtt újra felidézze a szörnyűségeket, az erőszakot.
Barátnői lapunknak azt mesélték, soha nem értették, miért akart annyira Roland mellett boldog lenni Timi. Mintha be akarta volna bizonyítani, hogy mindaz, amit a férfiról korábban írtak, hogy erőszakos, hogy indulatos, hirtelen haragú és verekedős, nem igaz.

Végül a lány feladta a harcot, hogy boldog legyen a férfi mellett, de belekezdett egy újba, ahol az igazáért és azokért a nőkért harcol, akik áldozatai a családon belüli erőszaknak.
Szerettük volna megszólaltatni Timit, arra kértük meséljen arról, amikor egy bántalmazott nőben megszületik az elhatározás és a rendőrséghez fordul. De a fiatal lány csupán két dolgot volt hajlandó elmondani nekünk. „Nagyon fáj a gerincem. És a rendőrség majd elvégzi a dolgát. Ennyit tudok mondani” – válaszolta szűkszavúan a lány.

Damu megvert kedvesének barátnői:

 

Damu Roland múltja

– 2007-ben a Jóban Rosszban sztárja egy tv2-s kolléganőjét vágta pofont egy buli után. Egy időre kiírták a sorozatból, de hamar megbocsájtottak neki, és visszatért Várnagy Előd szerepébe.
– Damunak volt egy korábbi nőverési ügye is. „Ezt a régi ügyet sem titkoltam, sőt már a Jóban Rosszban-castingon jeleztem annak idején. Négy éve történt, felfüggesztettet kaptam érte, ami már lejárt…” – mondta a színész négy éve a velvet.hu-nak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top