Sztárok

Férje csalta a TV2 gyönyörű sztárját

Újabb szomorú részletek kerültek napvilágra Eva Longoria magánéletéből. Mára bebizonyosodott, hogy a TV2-n futó Született feleségek sztárja válik férjétől, aki hosszú éveken át folyamatosan csalta.

Férje csalta a TV2 gyönyörű sztárjátHét esztendő után válik Eva Longoria és Tony Parker. A szomorú hírt a Született feleségek sztárja jelentette be az egyik közösségi portálon.

– Szomorúan jelentem be, hogy Tony és én hét együtt töltött esztendő után úgy döntöttük, hogy elválunk. Nagyon szeretjük egymást, és a legjobbakat kívánjuk a másiknak – írta Longoria, aki ennél többet nem mondott. Ám barátja már beszédesebb volt.

– Tony folyamatosan csalta a feleségét, még csapattársa feleségével is volt együtt. Undorító, amit csinált Evával, nagyon megalázta – mondta el Mario Lopez, Eva barátja.

Megkérdeztünk egy pszichológust is, hogyan lehet az, hogy egy ilyen gyönyörű, sikeres és híres nőt, mint Eva Longoria, folyamatosan megcsalnak?

– Sajnos a külső szépség még nem elegendő ahhoz, hogy egy nő folyamatosan izgalmas legyen a férje számára. Ilyen helyzetben az is lehet, hogy a férj komplexusokkal küzdött felesége mellett, és a hódításaival kompenzált – mondta el dr. Csides Kata pszichiáter. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top