Sztárok

Eddig nem látott videó Ördög Nóráról és Sebestyén Balázsról!

Több napon keresztül hallgatták meg az énekesjelölteket az X-Faktor selejtezőjén. Amikor vége lett az első körös rostának, a stábtagok egy meglepetésprodukciót adtak elő a zsűrinek. Ezt a videót eddig azonban még nem sokan látták.

Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor egymás után érkeztek a magukat tehetségesnek vélt énekesek az X-Faktorba, és mindannyian a Hallelujah című dallal akartak bekerülni a versenybe. Mindez annyira megihlette a stábtagokat, hogy a válogató végén egy közös produkcióval készültek a zsűrinek. Ördög Nóra, aki nemcsak műsorvezetője, de szerkesztője is a sikeres adásnak, igazi tyúkanyóként fogta össze a munkatársait, és együtt adták elő a jelentkezők körében oly népszerű dalt. Még Sebestyén Balázs is kivette a részét a produkcióból, a hátsó sorban megbújva dúdolta az ismert dallamokat. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan énekelnek az X-Faktor műsorvezetői, kattintsatok a videóra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top