Sztárok

Gregor győzelmet aratott Magyar Attila felesége felett?

Ismét egy házas férfiba, Magyar Attilába lett szerelmes a szintén kapcsolatban élő Gregor Bernadett. De vajon miért választ többségében házas párt magának? Miért menekül egyik kapcsolatból a másikba? A szakember szerint a színésznőnek folyamatos visszajelzésekre van szüksége, hogy elég csinos, és ezért hódít meg előszeretettel foglalt, nálánál szerényebb külsejű férfiakat.

Bomba alak, szép arc, delejes kisugárzás és vadmacskatekintet – Gregor Bernadett a legtöbb férfi álma. Megkaphatna bárkit, neki mégis a nálánál jóval szerényebb külsejű, jobbára házas vagy komoly kapcsolatban élő férfiak kellenek. Akiket aztán egyik pillanatról a másikra elhagy. Egyik kapcsolatból menekül a másikba, mintha nem tudna, nem merne gyökeret verni egyetlen férfi oldalán sem.
Vajon miért átlagos külsejű, családos emberek kellenek egy feltűnő szépségű, erős erotikus kisugárzással bíró nőnek? Miért nem egy külsejét tekintve hozzá illő, esetleg független embert választ, aki minden tekintetben méltó partnere lehetne?

fotó: www.budaorsijatekszin.hu
Fotó: www.budaorsijatekszin.hu

Dr. Csides Kata elgondolkodtató választ adott. A szakember szerint Gregor Bernadett hiába őrülten vonzó nő, súlyos komplexusokkal küzdhet külsejét tekintve is. „Azok a nők vonzódnak a már foglalt, nem éppen jóképű férfiakhoz, akiknek súlyos önértékelési zavaraik vannak, és emiatt állandó megerősítésre van szükségük a környezetüktől. S mi lehetne nagyobb bizonyítéka annak, hogy vonzók, mint hogy újra és újra győzelmet aratnak egy másik asszonyon azzal, hogy elszeretik a férjüket… Gregor Bernadett is ilyen, folyamatosan bizonyítani akar magának. Egy csúnya férfit megtartani nem nagy bravúr, a férfi van függő helyzetben a nálánál sokkal szebb nőtől, és ezért mindig alárendelt szerepben van. A nő mindig különbnek érzi magát nála, s ettől épül fel az önbizalma. Az ilyen férfit pedig könnyű megcsalni, hiszen soha nem fogja elhagyni a szép nőt” – mondta el a szakember.

Fotó: www.budaorsijatekszin.hu
Fotó: www.budaorsijatekszin.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top