Sztárok

Liptai embere segít a TV2 sztárjának

Kárász Róbert felkereste Liptai Claudia jósnőjét – írta meg a Napi Ász. A TV2 sztárja és bájos kedvese állítólag átokűzés céljából kereste fel a szakembert, aki Claudia által vált széles körben ismerté.

Liptai Claudia hetekig viselt egy vékony, piros karkötőt a csuklóján, amit Gazsi Gizella jósnő rakott fel rá, hogy elűzze a Mokka és a Megasztár műsorvezetője mellől a gonosz szellemeket. Úgy tűnik, Claudia ma már elég erősnek érzi magát, hiszen levette a piros fonalat. Ám a közelmúltban többeknek feltűnhetett, hogy most Kárász Róbert visel ugyanolyat. A Napi Ász szerint a Mokka férfi sztárja, aki év elején hagyta el feleségét és két gyermekét egy fiatal modell-lány, Róza kedvéért, szintén az átkoktól szeretne megszabadulni. A közelmúltban ugyanis meghalt a kutyája és ellopták az autóját. Kárász állítólag kedvesével kereste fel a jósnőt, hogy segítsen rajtuk.

 

Liptai embere segít a TV2 sztárjának

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top