Sztárok

Kökény Attila: “Nem vagyok büszke arra, amit tettem. Szégyellem magam!”

Feleségének köszönheti, hogy visszakapta a régi életét. Az asszony megbocsátotta a Megasztár félrelépését, és visszaengedte a családi házba. Attila ma már egy lépést sem tesz felesége nélkül.

Arról már meséltél, hogy mit szólt a feleséged, amikor kiderült, hogy félreléptél, na de mit szólt az anyósod?
Ez egy nehéz helyzet volt mindenkinek, nemcsak anyósomnak, hanem az édesanyámnak is. Az egész családom és én is nagyon szeretjük a feleségemet. Nem vagyok rá büszke, hogy megcsaltam, és szégyellem magam. De a lónak is négy lába van, mégis megbotlik.

A feleséged hogyan viseli, hogy újra előjött ez a történet?
Most, hogy bekerültem a Megasztárba, újra felszínre kerülnek a régi sebek, a régi hazugságok. De nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki hibázott a családi életében. Hálás vagyok az Istennek, hogy a feleségem kitartott mellettem, van két szép közös gyermekünk. Ez az egész „ügy” még jobban összekovácsolt minket, és innentől kezdve már semmi nem állhat az utunkba.

Attila előző kapcsolatából született fia Attila, kislánya, Aranka, és kisebbik fia Lalika
Attila előző kapcsolatából született fia, Attila, kislánya, Aranka, és kisebbik fia, Lalika

Emlékszel arra a pontra, amikor a feleséged visszafogadott?
Szerintem nem egy pont volt, amikor megbocsátott. A feleségem tudta, hogy szeretem őt, viszont megbotlottam. Ma már bízik bennem, és tudja, hogy soha nem ismétlődik meg az, ami néhány éve.

Elmeséltétek, hogy az anyósodat is megcsalta annak idején a férje, és ők el is váltak.

Igen, a feleségem azért is mondja mindenhol, hogy nem akarja egyedül felnevelni a gyerekeket. Imádja a családját és össze akarja tartani.

Attila felesége, minden koncerten és élő adáson ott van férje mellett
Attila felesége minden koncerten és
élő adáson ott van a férje mellett

A botlásod után ki kellett engesztelni az anyósodat?
Persze hogy ki kellett. Mindenkit ki kellett.

És hogyan?
Nem sok mindent tudok azon kívül, hogy főztem egy jó lecsót. (Nevet.) Persze csak viccelek. Néhány hónapig nagyon nehéz volt, szégyelltem a rokonok szemébe nézni.

És mi a helyzet most? Ha akkor nagy volt a kísértés, akkor most százszor rosszabb, nem?
Hatalmas a kísértés, ezt el is mondtam a feleségemnek. Erre ő csak azt válaszolta: „Majd a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre, ha pedig nem tudnak, fogadunk bébiszittert, de én megyek veled minden fellépésre.” És ez így van rendjén. Nem féltékeny, de nagyon szeret és senkinek nem ad esélyt. Azt mondta, száz rajongóm lehet, csak egy ne legyen soha!

Te is féltékeny típus vagy?

Egészséges féltékenység bennem is van, hiszen férfi vagyok!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top